Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užuot pasakęs „ačiū“ pensininkas policininkams padėkojo keiksmais ir grasinimais

Šeštadienį, apie 10.15 val. Nidoje, Naglių gatvėje, policijos pareigūnai pastebėjo neblaivų asmenį. Pasiūlę jam eiti į namus, policininkai buvo apipilti keiksmais. Nurimti akivaizdžiai girtam vyrui nepavyko ir policijos mašinoje – iš jo sulaikytasis bandė iššokti, o kai tai nepavyko – sudavė ranka patruliui.
Klaipėdos policija
Klaipėdos policija / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Supykęs, kad jo nepaleidžia, garbaus amžiaus vyras sudavė ranka į galvą vienam iš pareigūnų, o smūgį palydėjo grasinimais susidoroti. Fantazijos neblaiviam vyrui netrūko: pareigūnus jis žadėjo apipilti sieros rūgštimi ir susprogdinti.

Atvykus į policijos komisariatą nustatyta, kad siautėjantis vyras yra 76 metų vietos gyventojas. Jo kraujyje rasta 1,14 prom. alkoholio. Už pasipriešinimą policijos pareigūnams vyrui gresia viešieji darbai, bauda arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Dar vienas incidentas, per kurį nukentėjo policininkas, įvyko baigiantis šeštadieniui, 23.30 val., Gargžduose, J.Basanavičiaus gatvėje.

Policijos pareigūnams atvykus į iškvietimą dėl sumušto žmogaus ir aiškinantis įvykio aplinkybes, neblaivi (2,94 prom. Alkoholio) 36 metų moteris ranka trenkė Klaipėdos apskrities Vyriusiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės patruliui į veidą. Moteris uždaryta į areštinę. Dėl įvykio taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Į medikus nė vienas iš pareigūnų nesikreipė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius