Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galimai neblaivus lenkas Klaipėdoje sužalojo tris žmones

Šeštadienio vidurdienį Klaipėdoje, Jūrininkų ir Taikos prospektų sankryžoje Lenkijos pilietis sukėlė avariją, kurios metu sužaloti dar du žmonės. Prispaustą lenką teko traukti ugniagesiams.
Avarija įvyko sankryžoje.
Avarija įvyko sankryžoje. / Įkrauk reporterio Artūro nuotr,

Pirmas apie šią avariją 15min.lt pranešė Įkrauk reporteris Artūras, atsiuntęs nuotraukų iš įvykio vietos.  Anot reporterio, avarija, kurios metu susidūrė du BMW automobiliai, įvyko tuo metu, kai sankryžoje neveikė šviesoforai. Tačiau kitas skaitytojas suskubo patikslinti, kad šviesoforai tikrai veikė.

Teigiama, kad lenko vairuojamas automobilis važiavo nuo uosto pusės ir sukdamas į kairę nepraleido tiesiai važiavusio kito automobilio BMW. Be to, lenkas viršijo saugų greitį. Kitu automobiliu į darbą uoste vyko trys aukštalipiai.

Per avariją nukentėjo įvykį sukėlęs lenkas ir du klaipėdiečiai. Anot uostamiesčio ugniagesių, traukiant lenką iš automobilio buvo jaučiamas alkoholio kvapas, be to, automobilyje mėtėsi daugybė alaus butelių. „Gal jis nebuvo neblaivus, o tiesiog pagiringas“, – sakė ugniagesys. Ar lenkas buvo išgėręs, paaiškės atlikus kraujo tyrimą.

Abu BMW automobiliai sumaitoti nepataisomai. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius