Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivus Rokiškio rajono gyventojas po apylinkes važinėjo su trimis savo mažamečiais vaikais

Naktį su dukra klojime praleidusią moterį neblaivus smurtautojas vyras pasitiko akibrokštu – susodino į automobilį tris jaunesnius vaikus ir išvažiavo.
Mergaitė užsidengusi akis.
Mergaitė užsidengusi akis. / 123rf nuotr.

Rokiškio rajono Panemunėlio seniūnijos gyventoja V.P., bijodama smurtaujančio sutuoktinio, balandžio 8-osios naktį su trylikamete dukra praleidusi klojime, rytą kreipėsi į apylinkės inspektorių Ramūną Traškiną.

Apylinkės inspektorių pasitikusi moteris verkdama paaiškino, kad visai neseniai jos vyras, pasiėmęs tris mažuosius vaikus, kažkur išvažiavo žmonos automobiliu. Mažiausiajam vaikui – tik ketveri metukai.

Inspektorius, žinodamas, kad moters sutuoktiniui D.P. teisė vairuoti transporto priemonę atimta jau seniai, įtardamas, kad vyras neblaivus važinėja su mažamečiais, kelia jiems pavojų, išskubėjo pastarojo ieškoti.

Apie 11 val. kelyje Panevėžys–Rokiškis–Daugpilis R. Traškinas pastebėjo ieškomą automobilį „VW Golf“. Pareigūnas, sustabdęs automobilį, jo salone pamatė tris išsigandusius vaikus.

Įtarimai pasitvirtino – nuo vairuotojo sklido alkoholio kvapas. Apylinkės inspektorius R.Traškinas iškvietė patrulius, apie tai informavo Rokiškio rajono savivaldybės Vaikų teisių apsaugos tarnybą.

Atvykę Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariato patrulių būrio patruliai D.P. nustatė 0,96 promilės girtumą, išsiaiškino, kad transporto priemonė eksploatuojama neturint privalomojo civilinės atsakomybės draudimo.

Neblaivus, neturintis teisės vairuoti ir linkęs smurtauti vairuotojas pristatytas į Rokiškio rajono policijos komisariatą. Čia už transporto priemonės vairavimą apsvaigus ir neturint vairuotojo pažymėjimo pradėta administracinė teisena, o už smurtą namuose – ikiteisminis tyrimas.

D.P. Rokiškio rajono policijai žinomas ne tik dėl daugkartinių administracinių teisės pažeidimų. 2013 metų pabaigoje dėl jo nusikalstamos veikos prieš artimą asmenį pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sujungus tyrimus, tikimasi, kad smurtautojas sulauks realios laisvės atėmimo bausmės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius