Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivūs vaikinai pasijuto gangsteriais

Policijos departamentas šeštadienį informuoja apie išskirtinesnius sveikatos sužalojimo atvejus per praėjusią parą visoje Lietuvoje.
Medžioklinis šautuvas
Šautuvas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Penktadienį paryčiais, apie 5 val., Kėdainių rajono Pašilių kaime į sodų bendriją automobiliu „VW Golf“ atvažiavę vyriškiai iš šratinio pistoleto apšaudė S.R. (gimęs 1975 m.), kuris dėl šautinių žaizdų kūne gydomas ambulatoriškai.

Įtariamieji M.M. (gimęs 1986 m., nustatytas 1,3 promilės alkoholio girtumas) ir M.S. (gimęs 1988 m., girtumas 1,39 promilės) uždaryti į areštinę.

Tą pačią naktį 3 val. 15 min. į Klaipėdos ligoninę iš uostamiesčio Taikos prospekto pristatytas ir dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas I.D. (gimęs 1985 m.), kuris paaiškino, kad apie 3 val. jį peiliu sužalojo nenustatyti jaunuoliai.

Penktadienio vakarą 20 val. 40 min. į Tauragės ligoninę kreipėsi ir dėl šautinių žaizdų (šratukai) skruoste, petyje ir klube paguldytas A.Š. (gimęs 1972 m.). Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Tuo tarpu 17 val. 30 min. Šiaulių rajono Smiltynės kaime M.S. (gimęs 1975 m.), konflikto namuose metu, peiliu sužalojo J.M. (gimęs 1982 m.), kuris dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į ligoninę. Įtariamasis apklaustas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius