Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįvertinęs eismo sąlygų, Kaune antradienio naktį į stulpą rėžėsi BMW

Antradienį, apie 00.39 val. gyventojas pranešė, kad Kaune, R.Kalantos gatvėje į troleibusų linijos stulpą įsirėžė dideliu greičiu važiavęs 3 serijos BMW. Skubiai atvykę ugniagesiai gelbėtojai, panaudodami hidraulinę gelbėjimo įrangą, nukirpo automobilio stogą, dureles ir sėdynę, ir iš sumaitoto automobilio iškėlė du nukentėjusius vyrus.
BMW logotipas
BMW logotipas / Wikimedia.org nuotr.

23 metų be sąmonės vairuotojas ir keleivis, kurios asmenybės dar nebuvo nustatyta, buvo skubiai nuvežti į ligoninę. Kaip įtariama, vairuotojas patyrė smegenų sukrėtimą, o keleiviui buvo stipriai suspaustos kojos.

Panaudojus sorbentą „Sitic“, buvo surinkti 2 kvadratinių metrų plote išsilieję tepalai. Teršalai nuvežti į bendrovės „Kauno švara“ pavojingų atliekų konteinerį. BMW automobilio akumuliatorius buvo atjungtas.

Kauno VPK Kelių policijos valdybos tyrėjas Darius Norkaitis įvykį apibūdino lakoniškai: „Slidu ir jauni. Į įkalnę kilo neįvertinę eismo sąlygų“. Vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė dėl sveikatos sužalojimo. Ar jis ir keleivis įvykio metu buvo blaivūs – dar neaišku, tyrimams paimtas kraujas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius