Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nelaimė Gargžduose: 7 metų vaikas persidūrė metaliniu tvoros strypu

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) apibendrino praėjusios paros rezultatus. Ypač dramatiška operacija atlikta Gargžduose, kur ugniagesiai gelbėjo septynmetį, metaliniu tvoros virbu persidūrusį ranką.
Aukšta tvora ir vaizdo kameromis stebima teritorija socializacijos centro ugdytinių nesustabdo nuo nusikalstamų veikų mieste. Radijo stotelė – pedagogų tarpusavio bendravimui.
Asociatyvinė iliustracija: tvoros specialiai gaminamos taip, kad nekiltų noro per jas lipti ar brautis. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 83 gaisrai ir 20 kitų incidentų, kuriuos likvidavo mūsų ugniagesiai gelbėtojai. Ugnis vakarykščiuose gaisruose pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę ir vieną pilietį traumavo, pažymima ketvirtadienį PAGD atstovų paviešintame pranešime.

Šiąnakt Kelmės rajono Pabutkalniuko kaime užsiliepsnojo šiuo metu negyvenamas namas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, išdegė perdanga, vandeniu sulietas vidus. Įvykis tiriamas.

Trečiadienį anksti ryte Klaipėdoje, Rumpiškės gatvėje, gaisras kilo daugiabučio namo bute. Atvykę ugniagesiai su kvėpavimo organų apsaugos aparatais įėjo į uždūmintą butą ir kambaryje rado apie 25–30 metų nenustatytos tapatybės vyrą be gyvybės ženklų. Gaisro metu dar sudegė dvi sofos-lovos, drabužiai, įvairūs namų apyvokos daiktai. Įvykis tiriamas.

Taip pat vakar ryte buvo gautas pranešimas, kad Ignalinos rajono Paragiškės kaime užsidegė M.R. gyvenamasis namas. Per gaisrą išdegė kambarys, sudegė lova ir kiti baldai, aprūko kitos patalpos. Uždūmintoje virtuvėje buvo rastas 65 metų vyras be sąmonės, kurį medikai išvežė į ligoninę. Gaisro priežastys taip pat aiškinamos.

Ugnis niokojo ir daugiau gyvenamųjų namų ir ūkinių pastatų. Praėjusią naktį Lazdijų rajono Mockonių kaime, kaip įtariama, buvo padegtas šiuo metu negyvenamas A.J. namas. Šiame įvykyje ugniagesiams nurodytas pirminis adresas buvo netikslus, o sodyba yra miško dauboje, todėl jiems teko sugaišti nemažai brangaus laiko, kol jie naktį surado gaisro vietą. Atvykus namas jau skendėjo liepsnose. Ugnis sunaikino medinį pastatą, tačiau nuo ugnies pavyko išgelbėti du šalia esančius statinius. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Šilalės rajono Keberkščių kaime vakar ryte gaisras įsisuko į J.V. sodybą. „Raudonąjį gaidį“ po sodybą paleido su ugnimi išdykavę vaikai. Gaisro metu sudegė malkinė ir viduje sukrautos malkos, šiaudai, malūnas ir kita buitinė technika. Nuo ugnies buvo išsaugotas tvartas, sandėliukas ir lauko virtuvė.

Su ugnimi išdykavę vaikai trečiadienį padegė ir Byvainių kaime Joniškio rajono savivaldybės ūkinį pastatą. Gaisro metu sudegė molinio pastato stogas ir medinė daržinė.

Ugnis vakar po pietų siautėjo ir Utenos rajono Antilgės kaimo gyventojo V.Z. sodyboje. Per gaisrą sudegė rąstinis tvartas ir dvi malkinės su malkomis. Nuo ugnies buvo išgelbėtas gyvenamasis namas. Gesinant liepsnas nuo ežero buvo nutiesta magistralinė vandens linija.

Vakar pavakary Klaipėdos rajono Pėžaičių kaime ugnis taip pat nuniokojo keliems asmenims priklausančią sodybą. Per gaisrą sudegė molinis ūkinis pastatas, medinis garažas ir 3 lengvieji automobiliai, apdegė gyvenamojo namo stogas, išdegė perdengimas ir namo vidus. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Vakar Klaipėdos rajono Priekulės miestelyje ugniagesiai išlaisvino žmogų, ant kurio užgriuvo pastato siena ir jį prispaudė, o Gargžduose gelbėtojai vakar gelbėjo septynmetį vaiką, kuris metaliniu tvoros virbu persidūrė ranką. Virbas buvo nupjautas, o nukentėjęs berniukas su persismeigusiu virbu buvo perduotas iškviestiems medikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius