Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neleistinoje vietoje VSAT automobilį aplenkęs pagėgiškis nemalonumų užtraukė ir bendrakeleivei

Neleistinoje vietoje skiriamaisiais ženklais pažymėtą tarnybinį Valstybės sienos apsaugos tarnybos automobilį aplenkusiam vairuotojui teks aiškintis su policija, o kartu vykusiai moteriai – su pasieniečiais.
Pasieniečiai
Pasieniečiai / VSAT nuotr.

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, pirmadienį vakare ties Pagėgių savivaldybės Panemunės gyvenviete tarnybinį VSAT Pagėgių rinktinės visureigį su skiriamaisiais ženklais, kurį vairavo uniformuotas Specialiosios paskirties būrio pareigūnas, aplenkė lengvasis automobilis „Volkswagen Passat“.

Jo vairuotojas šį manevrą atliko kirsdamas ištisinę kelio ženklinimo juostą ant Užlenkio ežero tilto, tad buvo sustabdytas patikrinti.

Paaiškėjo, kad prie vairo sėdėjo 28 metų Pagėgių savivaldybės gyventojas, turėjęs tvarkingus asmens bei transporto priemonės dokumentus.

Patikros metu nustatyta, kad kartu su juo vykusi 23 metų moteris turi tik laikiną vairuotojo pažymėjimą, kuris neatstoja pasienio ruože privalomo asmens dokumento su nuotrauka. Keleivė taip pat gyvena Pagėgių savivaldybėje.

Į įvykio vietą VSAT pareigūnai iškvietė Tauragės policijos ekipažą, kuris vairuotojui surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo.

Administracinės bylos teiseną VSAT pareigūnai pradėjo ir automobilio keleivei – jai teks atsakyti dėl Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo. Pagėgiškei gresia įspėjimas arba bauda nuo 150 iki 300 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius