Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemokamas seksas su prostitute Vilniaus policininkui Darjušui Aliukoniui jau kainavo tarnybą, gali kainuoti ir laisvę

Nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje prieš teismą dėl galimo stoties prostitutės išžaginimo stojo buvęs Vilniaus areštinės pareigūnas Darjušas Aliukonis ir jo draugas Arturas Tomaševskis.
Prieš teismą stoję buvęs pareigūnas Darjušas Aliukonis (kairėje) ir jo draugas Arturas Tomaševskis.
Prieš teismą stoję buvęs pareigūnas Darjušas Aliukonis (kairėje) ir jo draugas Arturas Tomaševskis. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Pernai rugsėjo 17-osios naktį su kolegėmis stoties rajone klientų laukusi ir prie restorano „McDonald’s” į nepažįstamų vyrų automobilį „Audi A6” įsėdusi prostitutė šio įvykio detales turėjo prisiminti teisme.

Vilniaus 3-iasis apylinkės teismas nagrinėja jos išžaginimu įtariamo buvusio Vilniaus areštinės policininko Darjušo Aliukonio ir jo draugo Arturo Tomaševskio bylą, trečiadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Sekso paslaugas teikianti moteris į teismo salę žengė drąsiai, neslėpdama veido. Neviešame teismo posėdyje buvo apklaustos ir kelios jos bendradarbės.

Anot nukentėjusiosios, tą vakarą A.Tomaševskis prisistatė kriminalistu, o D.Aliukonis parodė tarnybinį policininko pažymėjimą.

Teigiama, jog šių „policininkų“ išsigandusi prostitutė mėgino slėptis greito maisto užeigos viduje, tačiau, kaip patvirtino ir įstaigos personalas, buvo prievarta ištempta į lauką.

Moteris buvo nuvežta prie „Vėtros” stadiono. Nukentėjusioji nurodė, kad D.Aliukonis ją išžagino, o A.Tomaševskis privertė jį patenkinti oraliniu būdu.

Prostitute pasinaudoję vyriškiai nepasiūlė pinigų ir neparvežė atgal, rašo dienraštis.

Moteris reikalauja, kad kaltinamieji atlygintų neturtinę žalą, kurią ji įvertino 5 tūkstančiais litų.

Netrukus uniformuotas D.Aliukonis buvo sulaikytas savo darbo vietoje areštinėje, dėl įtarimų pareigūnas po kurio laiko pasitraukė iš tarnybos.

Šioje byloje ekspolicininkui D.Aliukoniui yra pateikti kaltinimai dėl moters išžaginimo ir piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi, o A.Tomaševskiui – dėl seksualinio prievartavimo ir valstybės pareigūno vardo pasisavinimo.

Už šiuos sunkius nusikaltimus D.Aliukoniui gresia laisvės atėmimas iki 10 metų, A.Tomaševskiui – nelaisvė iki 8 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius