Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepataisomam Šiaulių ekshibicionistui V.Kosčiuškai nepavyko šilumos rasti už grotų

Šiaulių policija praneša, kad lapkričio 26 dieną 7.25 val. Vilniaus gatvėje šešiasdešimtmetis vyras žmonių akivaizdoje demonstravo savo lyties organus, masturbavosi. Vyras, pareiškus įtarimą ir paskyrus kardomąją priemonę, paleistas į gatvę. Pareigūnai įtaria, kad ekshibicionistas tokiu savo elgesiu ne aistrą tenkina, o taikosi patekti į daboklę, kur šilta ir maitina.
Vaclovas Kosčiuška
Vaclovas Kosčiuška / Kadras iš TV3 Žinių

Policijos suvestinėje neminima, kad tai buvo garsusis Šiaulių ekshibicionistas Vaclovas Kosčiuška, kuris vien šiemet už tokius nusižengimus buvo sulaikytas jau tris kartus.

Pareigūnai pradėjo manyti, kad nuolat sulaikomas ekshibicionistas iš tiesų ne savo seksualinę aistrą tenkina, o taikosi pavalgyti valdiškos duonos - pakliūti į daboklę. Šįkart tokį aistros proveržį galėjo iššaukti gerokai atvėsęs oras.

Vyras galimai norėjo šilčiau peržiemoti. Šiemet jis jau buvo sulaikytas už panašius darbelius. Galbūt tikėjosi, kad šįkart bus uždarytas bent žiemai.

Ekshibicionistas, pareiškus įtarimą ir paskyrus kardomąją priemonę, paleistas.

Šių metų birželio  17 dieną, apie dešimtą valandą ryto, Šiaulių policininkai gavo pranešimą, kad Tilžės gatvėje benamis demonstruoja savo lytinius organus praeiviams.

V.Kosčiuška kaip ir visada dievagojosi daugiau taip nedarysiantis, tačiau jo pažadais viešosios tvarkos sergėtojai jau seniai nebetiki.

Ekshibicionistas 2009 metais už panašius darbelius buvo sulaikytas tris kartus. Kitais metais jis sugalvojo demonstruotis kapinėse besidarbuojančioms moterims. V.Kosčiuška buvo baudžiamas piniginėmis baudomis, tačiau jų nesumokėjo. Taip pat – viešaisiais darbais.

Prieš dvejus metus buvo nuteistas kalėti už dar tris panašius nuopuolius. Prieš metus V.Kosčiuška masturbavosi moksleivių akivaizdoje prie mokyklos. Jam už tai buvo skirtos 35 paros arešto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius