Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepavykus lytiniam aktui kaunietis sudegino savo meilužę

Pernai birželį apleistose kareivinėse Kaune sumušęs ir padegęs 48-rių metų moterį, su kuria prieš tai gėrė ir mylėjosi, 43-rių metų kaunietis Arūnas Blaževičius kalės 14 su puse metų, – tokį nuosprendį ketvirtadienį priėmė Kauno apygardos teismas.
Kauno apygardos teisme
Arūnas Blaževičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

2015 m. Joninių išvakarėse Arūnas Blaževičius apleistame pastate Kauno A.Juozapavičiaus pr. nužudė L.O.

Bylą nagrinėjant teisme paaiškėjo, kad žiauraus veiksmo metu ji dar buvo gyva, tačiau be sąmonės. Budelis ir auka buvo pažįstami dieną.

Būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, tarpusavio konflikto metu, jis tyčia rankomis ir kojomis sudavė L.O. mažiausiai aštuonis smūgius į kairįjį šoną ir veidą. Vėliau tyčia rankomis suspaudė kaklą ir ėmė ją smaugti.

Nuo šių veiksmų L.O. prarado sąmonę ir buvo nesąmoningos būklės. Tada kaltinamasis tyčia atviros ugnies šaltiniu padegė jos kūną ir aplinkoje buvusius daiktus, dėl ko L.O. įvykio vietoje mirė.

Gaisro gesinti atvykę ugniagesiai apleistame pastate, tuščioje 12 kvadratinių metrų patalpoje, rado degančią moterį ir jai jau niekuo padėti negalėjo. Moters kūnas buvo stipriai apdegęs iki juosmens.

Kauno apygardos teismas birželio 23 d. priėmė verdiktą: už tokį žiaurų nužudymą A.Blaževičius kalės 14 metų ir 6 mėnesius. Taip pat kaltinamasis turės atlyginti 40 tūkst. eurų neturtinės žalos aukos artimiesiems.

Pats nuteistasis teisme savo kaltės nepripažino. Tvirtina buvęs kartu su nužudytąja, su ja gėręs ir mylėjęsis, tačiau jos nežudęs.

Teisme paviešintais duomenimis A.Blaževičiui nepavyko pasimylėti su auka. Nors jie nusirengė ir ruošėsi lytiniam aktui, tačiau kaltinamajam nepavyko lytinio organo įkišti į aukos makštį. Lytinis organas nebuvo sukietėjęs.

Tuomet auka pasakė kažką įžeidžiančio, tai ir įsiutino A.Blaževičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius