-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nesėkmingas Vilniaus plėšikų rytas: tikėjosi įveikti įmonės sargą, o sutiko visą būrį žmonių ir atsidūrė areštinėje

Vilniaus policijos areštinėje atsidūrė du vyrai, kurie trečiadienio rytą miesto pakraštyje nesėkmingai bandė apiplėšti metalo supirktuvę. Plėšikai tikėjosi pasipelnyti įmonės seife buvusiais pinigais. Tačiau vietoje vienišo sargo supirktuvėje nusikaltėliai susidūrė su būriu žmonių ir buvo sulaikyti. Dar vienam įtariamajam pavyko pasprukti.
Antrankiai
Antrankiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Plėšimas

Apie nevykėlių plėšikų žygį Jočionių gatvėje pareigūnai buvo informuoti maždaug 6.40 val. Kaip vėliau paaiškėjo, plėšti metalo supirktuvėje stovinčio seifo atvyko trys nusikaltėliai. Vienas liko laukti automobilyje, o du įbėgo į supirktuvę. Iššovę į viršų, plėšikai pareikalavo atidaryti seifą ir atiduoti pinigus.

Paprastai tokiu metu supirktuvėje būna vienas sargas. Tačiau trečiadienio rytą į darbą anksčiau atvažiavo įmonės vadovas, čia pat sukiojosi kažką laisvu nuo tarnybos metu savo draugui padėti pažadėjęs policijos pareigūnas.

„Tikėjosi lengvo grobio, tačiau metalo supirktuvėje susidūrė su būriu žmonių“, - plėšikų nesėkmę 15min.lt žurnalistui komentavo policijos pareigūnai.

Į supirktuvę įbėgę plėšikai (kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo 1963 m. ir 1966 m. gimę vyrai, ginkluoti „Margolin“ markės pistoletu) buvo žaibiškai nuginkluoti ir sulaikyti. Per sulaikymą vienas įtariamasis peiliu sužalojo policininką.

Automobilyje likusiam nusikaltėliui pavyko pasprukti. Tačiau pareigūnai neabejoja, kad jau greitai bus sulaikytas ir jis.

Abu sulaikytieji uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius