Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Net šūviai neišgąsdino stambią kontrabandą vežusio lenko

Šimtatūkstantinės vertės kontrabandinis krovinys nepasiekė savo tikslo. 1982 m. gimęs Lenkijos pilietis M.W. ir jo vairuojamas automobilis „Audi S 6“ sulaikyti vežantys 17 996 pakelius cigarečių „Jing Ling“ su rusiškomis banderolėmis, kurių rinkos vertė – 134 430,12 Lt.
Sučiuptos cigaretės
Sučiuptos cigaretės / Marijampolės aps. VPK nuotr.

Automobilis buvo pastebėtas važiuojantis kaimo keliukais, Sangrūdos sen., Vaiponiškių k. Nuo čia iki Lenkijos Respublikos sienos – apie kilometras.

Vairuotojas, pamatęs priekyje Kalvarijos policijos komisariato policijos pareigūnų automobilį, apsisuko važiuoti atgal ir, nepaklusęs jų teisėtam reikalavimui sustoti, padidino greitį, skelbia Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pareigūnai panaudojo tarnybinį ginklą, tačiau bėgliui tai buvo nė motais. Tik pamatęs antrą bėgliui kelią užtvėrusį policijos automobilį, „Audi S 6“ vairuotojas sustojo ir, iššokęs iš automobilio, ėmė bėgti, tačiau pareigūnai buvo greitesni – užsienietį sulaikė ir uždarė į areštinę.

Marijampolės aps. VPK nuotr./Sučiuptos cigaretės
Marijampolės aps. VPK nuotr./Sučiuptos cigaretės

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius