-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 12 29 /12:43

Neveronyse iš Lietuvos čempiono pavogti 4 krosiniai motociklai: sportininkas šaukiasi pagalbos

Naktį iš antradienio į trečiadienį Neveronyse Kauno r. iš namų garažo pavogti 4 krosiniai motociklai. Savininkai prašo padėti surasti dingusį turtą, o galbūt kartu ir vagis.
Pavogti motociklai
Pavogti motociklai

Gruodžio 28 d. 18 val. pastebėta, kad Kauno r., Neveronių k., iš garažo pavogti keturi motociklai: „KTM 250 EXC-F“, pagamintas 2014 m., „Honda CRF 450“, pagamintas 2012 m., „KTM SX 150“, pagamintas 2010 m., „Suzuki RM 250“, pagamintas 2003 m., ketvirtadienio rytą informavo Policijos departamentas.

Pavogti motociklai
Pavogti motociklai

Su 15min redakcija susisiekė ir pavogtų motociklų savininkai.

„Prašome pagalbos. Nelikite abejingi. Įvyko masinė vagystė Neveronyse. Vakar naktį, tarp vidurnakčio ir 2 val., iš nuosavo namo pavogti 4 krosiniai motociklai. Už bet kokią naudingą informaciją skolingi neliksime. Jei ką žinote, praneškite telefono numeriais: 8 600 49551, 8 600 59035. Dėkojame už supratingumą ir pagalbą“, – rašoma į redakciją atskriejusiame laiške.

Pasak motociklų savininkų, į garažą vagys pateko išardę durų spyną. Kaimynystėje, anot jų, labai dažnos vagystės, tačiau dažniausiai vagiami smulkesni daiktai. Štai šiemet pavogė netoliese stovinčio namo langus.

„Įtariamųjų sąrašas platus. Vagys žinojo, kad mūsų garaže – motociklai. Vagystei turėjo ruoštis iš anksto. Į teritoriją jie pateko per kelių gretimų kaimynų kiemus – prakirptos tvoros. Visi pavogti motociklai buvo naudojami sportui. Su jais pasiekta daug pergalių. Keletą kartų jų vairuotojas tapo šalies čempionu. Praeitais metais iškovota antra vieta Baltijos šalių čempionate“, – teigia nuo ilgapirščių nukentėję asmenys.

Trys motociklai priklausė Mindaugui Paškevičiui ir jo broliui. Vienas – jo draugui Mariui Poviloniui, kuris šiuo sportu užsiima tik pirmus metus.

Motociklų savininkai skaičiuoja, jog nuostoliai gali siekti 12 000 eurų.

Pavogti motociklai
Pavogti motociklai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius