Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niekais virto kanapių augintojų planai

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai užkirto kelią narkotinių medžiagų – kanapių plantacijos plėtotei.
Aptiktos kanapės
Aptiktos kanapės / Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato nuotr.
Temos: 1 Kanapės

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato  pranešime spaudai teigiama, kad įtariamiesiems skirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir periodiška registracija Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Panevėžio apskr. VPK) Panevėžio miesto policijos komisariate.

Balandžio 23 d. privačiame name Panevėžyje, J. Bielinio g., Panevėžio apskr. VPK  Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai rado narkotinių medžiagų – kanapių plantaciją.

Įtariama, kad nedidelėje gerai apšiltintoje vėdinamoje ir aprūpintoje drėgmės palaikymo sistema patalpoje du broliai vazonuose ir tirpale augino kanapes. Trisdešimt devynerių T. Č. ir jo keturiasdešimt trejų brolio A. Č. įrengtoje patalpoje pareigūnai rado ir paėmė ne tik jau paaugusių kanapių, bet ir visai mažų daigų. Rastų kanapių kiekį nustatys ekspertai. Įtariama, kad broliai planavo šį „verslą“ plėsti.

Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą platinti atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos 260 straipsnio 1 dalį.

Abu broliai policijai gerai žinomi, anksčiau teisti (teistumai išnykę), jiems skirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir periodiška registracija Panevėžio apskr. VPK Panevėžio miesto policijos komisariate.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius