Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Norfos“ patalpose Kaune kilo gaisras

Trečiadienį apie vidurnaktį Kauno Šiaurės pr. veikiančiame prekybos centre „Norfa“ kilo gaisras. Ugnies židinys – restorano „Čaina+sushi“ pagalbinės patalpos.
„Norfa“
„Norfa“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, trečiadienį 23.34 val. gautas pranešimas, kad „Norfa“ viduje kažkas dega.

Pro „Norfos“ langus buvo matyti uždūmintos patalpos, grindimis tekėjo vanduo. Ant pastato stogo buvo atsidarę priešgaisriniai liukai.

Paaiškėjo, jog gaisras kilo restorane „Čaina+sushi“. Buvo bandyta telefonu susisiekti su minėtos kavinės vadovu, tačiau šis neatsiliepė.

Ugniagesiams gelbėtojams pro kavinės pakeliamas grotas patekus į vidų, nustatyta, kad už baro esančioje pagalbinėje 70 kv. m. dydžio patalpoje buvo kilęs gaisras, kuris užgesintas autonominės gesinimo sistemos.

Gaisro metu kinų restorane „Čaina+sushi“ pagalbinėje patalpoje degė ant lentynos sukrauti įvairūs daiktai. Sudegė lentyna, nutrupėjo pakabinamos lubos 60 kv. m. plote, aprūko patalpos vidus, sulietos parduotuvės „Norfa“ ir kitų pastate esančių parduotuvių patalpos su prekėmis ir inventoriumi.

Atvykus atsakingam pastato darbuotojui buvo nutrauktas vandens tekėjimas parduotuvės gaisrinėje stotyje iš stacionarių priešgaisrinių purkštukų. Patalpos išvėdintos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius