-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo nevaldomo vilkiko nukentėję keleiviai gydosi namuose, o masinę avariją sukėlęs „Volvo“ vairuotojas paliktas ligoninėje

Paaiškėjo, kad per didelę avariją Vilniuje nukentėjo ne trys, o keturi žmonės. Tačiau daugumos jų traumos palyginti nesunkios. Vilniaus ligoninėje paliktas tik 39 metų Baltarusijos pilietis, kurio sveikatai sutrikus nuo Šeškinės kalno riedėjęs sunkvežimis su puspriekabe tapo nevaldomas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Trečiadienį paviešintoje Policijos departamento svarbiausių praėjusios paros nusikaltimų ir nelaimių suvestinėje užfiksuota, kad gegužės 27 d. prieš vidurdienį 11 val. 6 min. Vilniuje, Ukmergės-Geležinio Vilko g. sankryžoje, vilkikas „Volvo FH“ su puspriekabe, kurį vairavo Baltarusijos pilietis U.S. (gimęs 1975 m.) (jam galimai sutriko sveikata), atsitrenkė į priekyje prieš sankryžą sustojusį automobilį „Toyota Corolla“, kurį vairavo V.P. (gimęs 1964 m.). Šiam pajudėjus į priekį, atsitrenkė į stovėjusį automobilį „VW Transporter“, kurį vairavo E.D. (gimęs 1970 m.). Pastarasis automobilis pajudėjo į priekį ir atsitrenkė į stovintį automobilį „Audi A6“, kurį vairavo E.K. (gimęs 1970 m.), ir šiam nuo smūgio pajudėjus į priekį, atsitrenkė į stovintį automobilį „Opel Vivaro“, kurį vairavo R.M. (gimęs 1958 m.).

Eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Toyota Corolla“ vairuotojas (kaklo raumenų patempimas, kryžkaulio sumušimas) ir kartu važiavusi A.P. (gimusi 1969 m.) (galvos smegenų sukrėtimas, stuburo sumušimas) bei automobilio „VW Transporter“ keleivė A.D. (gimusi 1973 m.) (epilepsijos priepuolis), kurie, suteikus medicinos pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Baltarusis vilkiko vairuotojas dėl sveikatos sutrikimo paguldytas į ligoninę.

15min.lt apie šią didelę eismo nelaimę, kelioms valandoms sutrikdžiusią eismą sostinės Ukmergės gatvėje, pasakojo trečiadienį. Netrukus po įvykio Vilniaus policijos atstovai paviešino vaizdo įrašą (tiesa, itin prastos kokybės), kuriame užfiksuotas palyginti labai laimingai pasibaigusios avarijos epizodas.

VIDEO: Vilkiko avarija Ukmergės g. Geležinio vilko g. sankryžoje, VIlniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius