Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 17 /2014 05 18

Nuo policijos sprukęs BMW ekipažas netoli Panevėžio nulėkė nuo kelio ir du šimtus metrų vartėsi, sužaloti keturi vaikinai

Šeštadienį magistralėje „Via Baltica“ nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė automobilis BMW 530. Juo važiavo keturi vyrai. Du iš jų sužeisti sunkiai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Atnaujinta 8.06 val.

Policija skelbia, kad  R.Ž., gimęs 1992 m., vairuodamas automobilį, kai yra atimta teisė jį vairuoti, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio BMW 530, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Automobilyje kartu važiavo du nepilnamečiai ir D.G., gimęs 1985 m.,

Iš eismo įvykio vietos į VšĮ „Respublikinė Panevėžio ligoninė“ pristatyti, D.G. ir R.Ž., kuriems nustatyti daugybiniai kūno sužalojimai, gydomi Intensyviosios tarapijos skyriuje. Nepilnamečiai po medikų apžiūros išleisti į namus gydytis ambulatoriškai. Vairuotojui paimtas kraujas.

Automobiliu važiavo du Panevėžio rajono, Dembavos gyventojai ir du biržiečiai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Avariją patyrusį BMW ekipažą policijos pareigūnai pradėjo persekioti dar Biržuose, tačiau vairuotojas nepakluso reikalavimui sustoti ir padidinęs greitį spruko.

Gaudynės tęsėsi iki Pasvalio. Čia BMW ekipažą dar kartą bandė sustabdyti šio miesto patruliai. Vairuotojas nepakluso ir jų reikalavimui sustoti bei nurūko Panevėžio kryptimi.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

BMW nuo pareigūnų atitrūko, tačiau ekipažo kelionė baigėsi tarp Talačkonių ir Talkonių gyvenviečių. Maždaug 200 kilometrų per valandą greičiu skriejusiam BMW sprogo galinė padanga ir nevaldomas automobilis nuskriejo nuo kelio. Įlėkęs į griovį BMW 530 net keletą kartų vertėsi, aplink pažiro daiktai, automobilio dalys.

BMW ore ir ant žemės vartėsi beveik du šimtus metrų ir sustojo aukštyn ratais. Pirminiais duomenimis, automobiliui besiverčiant iš jo iškrito trys vaikinai. Dar vienas liko sumaitotame automobilyje.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Juos iš BMW ištraukė ugniagesiai. Policijos pareigūnai įvykio vietoje teigė, kad dviejų vaikinų būklė labai sunki, vienam keleiviui beveik nutraukta koja. Pirminiais duomenimis, iš keturių ekipažo narių po avarijos tik vienas asmuo buvo sąmoningas.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

VIDEO: Pasvalio rajone apsivertė nuo policijos sprukęs BMW ekipažas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius