Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuostoliai dėl Šalčininkuose nukirptų šviesolaidžių gali viršyti 50 000 litų

Šalčininkų pareigūnai operatyviai nustatė šviesolaidinio interneto kabelius sugadinusius asmenis.
Šviesolaidinio interneto kabelio gijos.
Šviesolaidinio interneto kabelio gijos. / TEO LT nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Šalčininkų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai per vieną parą nustatė asmenis, sugadinusius svetimą turtą, juos sulaikė ir pateikė įtarimus dėl įvykdyto nusikaltimo.

Gruodžio 29 dieną, apie 16.00 val., buvo gautas pranešimas, kad Šalčininkų miesto gyvenamajame name yra nukirpti perduodantys interneto ryšį šviesolaidiniai kabeliai bei nukirpti Šalčininkų miesto parko vaizdo kamerų kabeliai. Dėl padarytos veikos daugelis gyventojų neteko galimybės naudotis internetu daugiau nei pusę paros, neveikė parke įrengta stebėjimo sistema.

Nuostoliai, preliminariais duomenimis, gali viršyti 50 000 litų.

Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai ėmėsi neatidėliotinų operatyvinių ir kitų veiksmų, kurių dėka gruodžio 31 dieną sulaikė J.N. (gim. 1992 m.) ir R.S. (gim.1990 m.), įtariamus įvykdžius turto sugadinimą. Šalčininkų rajono policijos komisariate dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo (LR BK 187 str.) pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamieji uždaryti į areštinę.

Už šios nusikalstamos veikos padarymą asmenims gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų, taip pat teks atlyginti padarytą žalą, pažymima Vilniaus apskrities VPK atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius