Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuteistas vyras, sulaužęs policijos pareigūnui ranką

Antradienį Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas paskelbė nuosprendį kaltinamajam J.K. už nesunkų sveikatos sutrikdymą ir skyrė penkių mėnesių laisvės atėmimo bausmę.
Teismas
Teismas / Ramūno Danisevičiaus/Scanpix nuotr.

J.K. nuteistas už tai, kad 2010 m. kovo 6 d. tyčia kartą spyrė prie jo priėjusiam Vilniaus apskrities VPK patrulių rinktinės patruliui E.C. į dešinę ranką ir nesunkiai sutrikdė sveikatą – sulaužė plaštakos penktą delnakaulį, teigiama teismo pranešime.

Apklaustas teisme kaltinamasis J.K. dėl jam pareikšto kaltinimo padarius nusikalstamą veiką, numatytą LR BK 138 str. 1 d., savo kaltę pripažino visiškai ir paaiškino, kad neatmeta galimybės, jog galėjo spirti policijos pareigūnui, tačiau visiškai neatsimena, kas įvyko tą vakarą, nes visą dieną girtavo. Dėl to, kad įspyrė policijos pareigūnams, gailisi.

Skirdamas kaltinamajam J.K. bausmę, teismas atsižvelgė į kaltinamojo atsakomybę sunkinančią aplinkybę, kad nusikalstamą veiką padarė neblaivus. Kaltinamojo prisipažinimą kaltu teismas pripažįsta kaip jo atsakomybę lengvinančią aplinkybę.

Teismas daro išvadą, kad bausmės tikslai gali būti pasiekti skiriant J.K. laisvės atėmimo bausmę. Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo gali būti skundžiamas apeliacine tvarka Vilniaus apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius