Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuteisti Jurbarke narkotikus platinę vaikinai

Jurbarko rajono apylinkės teismas išnagrinėjęs baudžiamąją bylą 28-erių M.T. pripažino kaltu dėl pasikėsinimo bendrininkų grupėje disponuoti narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir paskyrė 1 metų 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmę.
Teismas
Teismas / Photos.com nuotr.

Kaip rašoma Jurbarko teismo pranešime, 23-erių M.K. pripažintas kaltu dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis neturint tikslo jas platinti bei dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis bendrininkų grupėje turint tikslą jas platinti ir paskyrė 3 metų laisvės atėmimo bausmę.

24-erių A.J. pripažintas kaltu dėl narkotinių medžiagų platinimo bendrininkų grupėje ir dėl pasikėsinimo bendrininkų grupėje disponuoti narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir paskyrė 4 metų laisvės atėmimo bausmę.

Bausmes nuteistieji privalės atlikti pataisos namuose.

Tik vienas jaunuolis, 2009 m. birželio mėn. pardavęs kitam jaunuoliui narkotinių medžiagų (tablečių), teisminio nagrinėjimo metu kaltę pripažino visiškai, kitas kaltę pripažino tik dėl pas jį namuose rastų kanapių, trečias jaunuolis kaltę neigė.

Skirdamas bausmes janunuoliams teismas atsižvelgė į padaryto nusikaltimo pobūdį (padarytas sunkus nusikaltimas), kaltinamųjų asmenybes, į atsakomybę lengvinančias ir sunkinančias aplinkybes ir jiems skyrė realias laisvės atėmimo bausmes.

Šis Jurbarko rajono apylinkės teismo nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas Kauno apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius