-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pagėgių savivaldybėje rusas iš Tilžės motociklu „Yamaha“ skriejo 152 km/val. greičiu

Policijos patrulių Pagėgių savivaldybėje sustabdytas motociklininkas jau buvo spėjęs „papozuoti“ ir mieste buvusiam greičio matuokliui
Ekstremalus greitis.
Asociatyvinė iliustracija: ekstremalus greitis. / 15min./Eriko Ovčarenko nuotr.

Sušilus orams ne tik automobilių vairuotojai yra linkę paspausti greičio pedalą. Į gatves išrieda ir motociklininkai, kurie šiltuoju metų laiku tampa vienu iš didesnių rūpesčių policijos patruliams.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai antradienį Pagėgių savivaldybėje sustabdė dideliu greičiu lekiantį motociklininką, kuris ne tik gerokai viršijo leistiną greitį, bet ir pavojingai lenkė kelyje pasitaikiusias kitas transporto priemones.

Antradienį apie 15.00 valandą, Pagėgių savivaldybėje, kelyje Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas, specialiaisiais policijos ženklias nepažymėtu automobiliu patruliavę Kelių policijos skyriaus pareigūnai greičio matuokliu užfiksavo 152 km/val. lekiantį motociklininką. Pasiviję ir sustabdę pavojingai manevravusią transporto priemonę, policijos pareigūnai išsiaiškino, kad motociklą „Yamaha“, paženklintą Jungtinės karalystės valstybiniais numeriais vairavo dvidešimt penkerių Tilžės gyventojas. Prie motociklo vairo kaimyninės valstybės gyventojas sėdo neturėdamas teisės vairuoti šios transporto priemonės bei privalomojo civilinės atsakomybės draudimo.

Tauragės policijos nuotr./Motociklas „Yamaha“
Tauragės policijos nuotr./Motociklas „Yamaha“

Policijos pareigūnai netruko išsiaiškinti ir tai, kad vos prieš kelias akimirkas greitį mėgstantis rusas jau buvo užfiksuotas viršijantis greitį pačiame Tauragės centre, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, kurioje stovėjo policijos patrulių automobilis su jame įrengta greičio matavimo įranga.

Už abu Kelių eismo taisyklių pažeidimus vyriškiui pradėta administracinė teisena ir surašyti du protokolai. Ir už vieną, ir už kitą pažeidimą greičio mėgėjui gresia bauda nuo vieno tūkstančio penkių šimtų iki dviejų tūkstančių penkių šimtų litų arba administracinis areštas nuo dvidešimties iki trisdešimties parų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius