Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagyvenusią kaunietę telefoniniai sukčiai apgavo dukart

Praėjusį penktadienį apie 15 val. 84-erių metų kaunietei laidiniu telefonu paskambino jos dukra prisistačiusi moteris, kuri pareiškė, kad lipdama laiptais sužalojo mergaitę. Moteris taip pat pridūrė, kad sužalotosios operacijai reikia pinigų.
Dažniausiai sukčių aukomis tampa pensininkai.
Dažniausiai sukčių aukomis tampa pensininkai. / Juliaus Kalinsko/15 min.lt nuotr.

Garbaus amžiaus kaunietė buvo prigrasinta nepadėti telefono ragelio tol, kol į jos namus neatvažiuos paimti pinigus turintis vyras.

Į namus atėjusiam jaunam nepažįstamam vaikinui nukentėjusioji padavė 2 tūkst. Lt. Paėmęs pinigus jaunuolis išėjo. Po 15 minučių laidiniu telefonu moteriai paskambino vyriškis ir pareiškė, kad trūksta pinigų. Po kelių minučių atėjo tas pats vaikinas, kuriam nukentėjusioji dar davė 800 Lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

„Kauno apskrities policija primena: saugokitės telefoninių sukčių! Žmonės, kurie pranešdami apie neva artimuosius ištikusią nelaimę, avariją prašo pinigų – siekia jus apgauti ir išvilioti pinigų. Sulaukę tokio skambučio būtinai susisiekite su artimaisiais! Perspėkite senukus ir vaikus, nes jie dažnai atiduoda pinigus sukčiams!“ – skelbiama Kauno policijos išplatintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius