Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 19 /21:29

Pakeliui į Salantus „Audi“ triuškinamai rėžėsi į medžius – žuvo 23 metų vairuotojas

Specialiosios tarnybos sekmadienio vakarą sukeltos ant kojų dėl eismo įvykio kelyje tarp Darbėnų ir Salantų. Per avariją žuvo 23 metų Kretingos rajono gyventojas. Tuo tarpu žuvusiojo brolis ir dar vienas kartu važiavęs bičiulis atsipirko išgąsčiu.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr

Sekmadienį 19.52 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie eismo įvykį.

Važiuojant nuo Darbėnų Salantų link lengvasis automobilis trenkėsi į medį. Po avarijos transporto priemonėje liko prispaustas vienas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos GMP stočiai ir Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams, rašoma BPC Klaipėdos skyriaus jaunesniosios specialistės sekmadienį operatyviai paviešintame pranešime.

Vaizdas avarijos vietoje buvo kraupus. „Mašina suplėšyta į gabalus. Kaip metalinė skardinė“, – galvą kraipė vienas iš įvykio vietoje susirinkusių smalsuolių.

Pasak liudininkų, mašina lėkė įspūdingu greičiu. Įveikusi daubą, „Audi A4“ ties vingiu tapo nevaldoma. Transporto priemonė tiesiog išskriejo iš važiuojamosios dalies ir rėžėsi pakelės medžius. Ta miško vieta, kur „Audi“ pagaliau sustojo, yra apie 50-60 metrų atstumu nuo vietos, kur mašina ant asfalto tapo nebevaldoma.

Pirminiais duomenimis, „Audi“ vairavo gretimo kaimo gyventojas. 23 metų vaikinas per avariją žuvo. Drauge su juo šį sekmadienį pasivažinėti buvo pasiryžę žuvusiojo brolis (18-metis sėdėjo gale ir nė nebuvo prisisegęs diržo) ir vienas 25 metų draugas (vaikinas sėdėjo priekyje ir dabar džiaugiasi buvęs su diržu). Jiedu atsipirko šoku.

Vaikinai prasitarė, kad vairuotojas galėjo būti neblaivus. Tai paaiškės ekspertams atlikus kraujo tyrimą.

Kretingos rajono kelių policijos pareigūnai tęsia šios avarijos aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius