Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Pakeliui iš Ispanijos Nekrūnuose dingusios Linos Krauzienės paieška: policija viešina moters tatuiruotes

Lazdijų pareigūnai tebeieško praėjusiais metais dingusios Linos Krauzienės. Policijos atstovai paviešino nuotraukas, kuriose matomos tatuiruotės ant šios moters kaklo, rankos ir blauzdos. Gal šie išskirtiniai ženklai padės jums prisiminti, kad L.Krauzienę po 2014 m. lapkričio 24 d. nakties esate matę?
Lina Krauzienė ir jos tatuiruotės
Lina Krauzienė ir jos tatuiruotės / Alytaus policijos nuotr.

Lazdijų rajono policijos komisariato pareigūnai ieško Linos Krauzienės.
Praėjusiais metais, iš Ispanijos į Lietuvą sugrįžusi moteris dingo be žinios, dar nepasiekusi namų. Sunerimę artimieji kreipėsi į policiją, buvo prašoma ir visuomenės pagalbos, tačiau L.Krauzienės nepavyksta rasti iki šiol.

2014 m. lapkričio 24 d., grįžtant iš Ispanijos į Lietuvą, apie 5 val., mikroautobusui sustojus degalinėje „Statoil“, Lazdijų r., Nekrūnų k., moteris iš jo išlipo ir dingo be žinios.

Požymiai: apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, juodų plaukų, antakyje ir nosyje buvo įverti auskarai, ant kaklo, rankos ir blauzdos turėjo tatuiruotes, mėgo auksinius papuošalus.

Gyventojus, ką nors žinančius apie Linos Krauzienės buvimo vietą ar ją mačiusius, prašome skambinti telefonu (8 318) 20306 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius