Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžiečio dovana žmonai turėjęs tapti automobilis po avarijos liko tinkamas tik ardymui

Penktadienį apie 15.30 val. Panevėžyje, S.Kerbedžio gatvėje „Mercedes“ mikroautobusas suknežino „Audi A4“ automobilį. Po avarijos medikų pagalbos prireikė lengvojo automobilio vairuotojui.

Incidentas įvyko tuomet, kai „Audi A4“ vairuotojas ketino sukti į dešinėje pusėje esančią Nevėžio gatvę. Iš paskos jo važiavęs mikroautobuso vairuotojas automobilį pamatė per vėlai, bandė stabdyti, tačiau asfaltas buvo šlapias, mikroautobusas slydo ir rėžėsi į sulėtėjusio „Audi A4“ galą.

Smūgis buvo itin stiprus. Nulinko visa galinė automobilio dalis, išdužo stiklai, buvo užspausti ratai, nebeatsidarė kai kurios durys, išsigaubė net stogas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Iš „Audi“ išlipęs vairuotojas sakė, kad nuo smūgio net sulūžo vairuotojo sėdynė. Iš pradžių eismo įvykio dalyviai nusprendė pildyti eismo įvykio deklaraciją, netgi patraukė automobilius, kad šie nekliudytų eismui, tačiau vėliau „Audi“ vairuotojas ėmė jausti skausmus ir silpnumą.

Buvo nuspręsta į įvykio vietą kviesti medikus. Tuo pačiu atvyko ir policijos pareigūnai, kuriems teko forminti įvykį. Medikai „Audi“ vairuotoją išgabeno į ligoninę. „Mercedes“ vairuotojui medikų pagalbos neprireikė. Nustatyta, kad jis prie vairo sėdo visiškai blaivus.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Avarijos vietoje pasirodė „Audi“ vairuotojo žmona. Panevėžietė pasakojo, kad šis automobilis prieš keletą dienų buvo nupirktas Vokietijoje ir rytoj pora jau būtų važiavusi jo registruoti. „Audi“ turėjo tapti dovana moteriai.

Panevėžietė pasidžiaugė, kad automobilyje tuo metu nevažiavo vaikai, mat vyras kaip tik važiavo jų paimti.

Šeima ketino vakarą praleisti su draugais, tačiau planus veikiausiai teks kiek pakoreguoti. „Audi“ buvo išvežtas techninės pagalbos automobiliu.

Eismo įvykio aplinkybes tiria policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius