Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžietis į Lietuvą gabeno, įtariama, vogtų automobilių detalių

Lazdijų pasieniečiai sulaikė panevėžietį, kuris mikroautobusu gabeno įtartinų automobilių detalių. Visi ant jų buvę identifikaciniai numeriai ar kitos žymos yra pašalinti mechaniniu būdu.
Pas įtariamąjį rasti daiktai
Pas įtariamąjį rasti daiktai / VSAT nuotr.
VSAT nuotr./Įtariamojo mikroautobusas
VSAT nuotr./Įtariamojo mikroautobusas

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad pirmadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai Kalvarijos savivaldybės teritorijoje, kelyje Suvalkai – Marijampolė, sustabdė į Lietuvą įvažiuojantį krovininį mikroautobusą Mercedes Benz lietuviškais numeriais. Jį vairavo 42-ejų Panevėžio gyventojas.

Mikroautobuse pasieniečiai aptiko įtartinų daiktų – tai kelių automobilių BMW kėbulo, važiuoklės ir salono detalės, taip pat, įtariama, automobilio Volkswagen variklis ir kt. Visų dalių ir agregatų identifikavimo numeriai yra pašalinti mechaniniu būdu, dalis jų yra išpjauti, todėl VSAT pareigūnams kilo abejonių dėl šių daiktų įgijimo teisėtumo.

Panevėžietis taip pat gabeno automobilių magnetolų bei navigacijos įrenginių, kurių dokumentų neturėjo.

Mikroautobuse pasieniečiai dar rado automobilio Škoda Octavia serviso aptarnavimo knygelę. Joje nurodytas automobilis tokiu kėbulo numeriu atitinka Škoda Octavia duomenis, kurios nuo praėjusių metų gruodžio 21 d. kaip vogtos ieško Vokietijos teisėsauginkai.

Panevėžietį Lazdijų pasieniečiai sulaikė ir uždarė į areštinę. VSAT Lazdijų rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Automobilis ir juo gabentas krovinys saugomi VSAT Lazdijų rinktinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius