Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžietis iš Švedijos vežė 26 vogtus dviračius, BMW ir MB dalis, kompiuterius

Klaipėdoje pasieniečiams įkliuvo, įtariama, vogtus daiktus vežęs Panevėžio gyventojas.
Galimai vogti daiktai
Galimai vogti daiktai / VSAT nuotr.

Klaipėdos uoste pasieniečiai sulaikė keltu iš Švedijos atplaukusį panevėžietį, kuris krovininiu automobiliu gabeno, įtariama, vogtus daiktus – kelias dešimtis dviračių, automobilių žibintų, kompiuterius, žoliapjoves.

VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai patikrino iš Švedijos Karlshamno uosto keltu atvykusį Panevėžio gyventoją ir jo vairuotą krovininį automobilį „Scania“ su puspriekabe.

54 metų vyro ir transporto priemonės dokumentai buvo tvarkingi, tačiau puspriekabėje VSAT pareigūnų dėmesį patraukė juoda polietileno plėvele sandariai apvynioti įvairių formų ryšuliai.

Paaiškėjo, kad juose buvo dalimis išardyti 26 dviračiai, 10 komplektų BMW ir „Mercedes-Benz“ automobilių priekinių žibintų, 3 nešiojamieji kompiuteriai, 2 žoliapjovės ir žaidimų kompiuteris.

Panevėžietis pasieniečiams nepateikė jokių prekių įsigijimo dokumentų.

Pirminiais duomenimis, visi šie daiktai buvo pavogti Švedijoje.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo Pakrančių apsaugos rinktinės pasieniečiai dar ketvirtadienį pradėjo ikiteisminį tyrimą. Vyrui gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Mašinos vairuotoją VSAT pareigūnai po apklausos paleido. Visi įtartini daiktai laikinai saugomi Pakrančių apsaugos rinktinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius