Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio aplinkkelyje po avarijos kilo gaisras, ugnis nusiaubė du automobilius ir motociklą

Šeštadienį apie 5.20 val. Panevėžio aplinkkelyje įvyko avarija. Jos metu susidūrė du automobiliai. Netrukus eismo įvykis peraugo į gaisrą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Atvykus ugniagesiams vienas iš automobilių jau degė atvira liepsna. Ugnis buvo apėmusi visą „Fiat Ducato“. Gelbėtojai nedelsiant pradėjo gesinimo darbus. Jiems pavyko numalšinti ugnį ir ši nespėjo visiškai nuniokoti kito automobilio „Renault Safrane“.

Paaiškėjo, kad kilęs gaisras buvo eismo įvykio pasekmė. Kaip teigė „Fiat Ducato“ vairuotojas, jam sustojus prie sankryžos su pagrindiniu keliu, į jo vairuojamą automobilį rėžėsi iš paskos važiavęs „Renault“ vairuotojas. Netrukus avarijos dalyviai pastebėjo, kad ėmė plisti liepsna. Nė vienam iš vairuotojų jos sutramdyti nepavyko.

VIDEO: Po avarijos Panevėžio aplinkkelyje kilo gaisras

Policijos pareigūnams ir ugniagesiams kilo klausimų, kaip po iš pažiūros nedidelės avarijos galėjo užsidegti dyzelinu varomos transporto priemonės.

Paaiškėjo, kad „Fiat Ducato“ automobilyje buvo vežamas krosinis motociklas „Husqvarna“. Nuo smūgio motociklas parvirto ir, tikėtina, kad tuomet išsiliejo benzinas. To pakako, kad netrukus kiltų gaisras.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Liepsnos sunaikino ir motociklą. Ugniagesiams pavyko aptikti tik sudegusias jo dalis. „Fiat Ducato“ vairuotojas sakė, kad šeštadienio rytą važiavo į Latviją, kur planavo remontuoti motociklą prieš naują sezoną. 

Nuostolį patyręs vairuotojas negalėjo pateikti motociklo įsigijimo dokumentų.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Ugnis apgadino ir kelio ženklą, todėl į vietą atvyko ir VĮ „Panevėžio regiono keliai“ specialistai. Incidento vietoje eismas sutrikęs nebuvo. 

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius