-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Panevėžio rajone rasti žiauriai nužudyti panevėžietis ir palangiškis, du įtariamieji sulaikyti, dar du ieškomi (atnaujinta 12.06 val.)

Liepos 2 d. apie 15 val. viename iš šalia Panevėžio miesto esančių miško masyvų Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai rado ir atkasė nužudytų 26 metų jaunuolių kūnus. Manoma, kad tai panevėžietis Mindaugas Diržinauskas ir palangiškis Tadas Lukaitis.
Įtariamieji E.Stankevičius ir S.Vidugiris
Ieškomi įtariamieji E.Stankevičius ir S.Vidugiris / Panevėžio policijos nuotr.

Kaip informuoja Panevėžio apskrities VPK, birželio 29 d. į Panevėžio apskrities VPK kreipėsi artimieji ir pranešė, kad į namus nuo birželio 27 d. negrįžta anksčiau minėti asmenys. Artimieji nurodė, kad minėti asmenys birželio 27 d. 2 val. nepažįstamų asmenų buvo išvesti iš vieno buto Panevėžyje, Nemuno gatvėje.

Panevėžio apskrities VPK buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėtas laisvės atėmimo.

M.Diržinausko ir T.Lukaičio ieškojo gausios Panevėžio policijos pajėgos, keliamos ir tikrinamos įvairios versijos, atliekamos kratos.

Birželio 29 d. sulaikytas dvidešimt penkerių Panevėžio rajono gyventojas, anksčiau teistas už vagystes, netikrų pinigų, suklastotų dokumentų laikymą, kuriam Panevėžio miesto apylinkės teismas birželio 30 d. skyrė suėmimą 10 parų.

Liepos 1 d. Radviliškio rajone sulaikytas antrasis įtariamasis – devyniolikmetis panevėžietis, anksčiau teistas už vagystę, jam teismas skyrė suėmimą mėnesiui.

Liepos 2 d. apie 15 val. viename iš šalia Panevėžio miesto esančių miško masyvų Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai rado ir atkasė nužudytų jaunuolių kūnus. Ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo perkvalifikuotas į tyrimą dėl nužudymo. Už tai baudžiama laisvės atėmimo bausme nuo 8-erių iki 20 metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

Pareigūnai ieško dar dviejų įtariamųjų – Panevėžio rajono gyventojo Sauliaus Vidugirio (gim. 1969 m.), anksčiau teisto už vagystes, plėšimą, chuliganizmą. Panevėžio miesto apylinkės teisme dabar nagrinėjama baudžiamoji byla dėl neteisėto laisvės atėmimo, kurioje vienas iš įtariamųjų – S.Vidugiris.

Taip pat ieškomas panevėžietis Edvinas Stankevičius (gim. 1988 m.), anksčiau teistas už vagystę.

Panevėžio apskrities VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai prašo gyventojų, pastebėjusių įtariamuosius, žinančių, kur jie slapstosi, pranešti tel. 112, anoniminiu telefonu (8 45) 503 333. Už vertingą informaciją bus atlyginta. Pareigūnai garantuoja anonimiškumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius