Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio turguje rasta daugiau nei 14 tūkst. pakelių kontrabandinių rūkalų

Panevėžio policija surengė reidą miesto centrinėje turgavietėje. Jo rezultatai pritrenkė visko mačiusius pareigūnus – buvo rasta 14 540 pakelių kontrabandinių cigarečių,144 litrų spirito ir didelė suma grynųjų pinigų – per 30 tūkst. eurų.
Skuodo turgavietėje prekiauta ir neapskaityta, ir pasenusia mėsa
Asociatyvi iliustracija / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Kaip praneša policija, galimybė Panevėžio turguje įsigyti nelegalių rūkalų ir alkoholio mažėja atkaklus policijos pareigūnų darbas priverčia susimąstyti ne tik šešėline prekyba užsiimančius prekeivius, bet ir pirkėjus.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, surinkę ir išanalizavę informaciją apie Panevėžio centrinėje turgavietėje vykstančią neteisėtą prekybą akcizais apmokestinamomis prekėmis, birželio mėnesį organizavo kratas. Per jas turgavietėje aptikta ne tik nelegaliai parduodamų cigarečių, bet ir spirito ir grynųjų pinigų.

Pareigūnai pas nelegalius prekeivius rado didelį kiekį – 14 540 pakelių – įvairių rūšių kontrabandinių cigarečių, kurios buvo slepiamos turgavietėje esančiose sandėliavimo vietose, 144 litrus spirito ir didelę sumą grynųjų pinigų – per 30 tūkst. eurų.

Sulaikyti du policijai dėl panašios veiklos gerai žinomi Panevėžio gyventojai – R. N. (gim. 1964 m.), A. L. (gim. 1962 m.), taip pat R. J. (gim. 1980 m.) ir policijai iki šiol nekliuvęs D. V. (gim. 1981 m.), kurie vertėsi neteisėta kontrabandinių cigarečių prekyba turgavietėje. R. N. ir A. L.

Panevėžio apskrities ekonominės policijos pareigūnai įspėja gyventojus, kurie neteisėtai prekiauja ar perka kontrabandines cigaretes iš turgavietės, kad griežtinama turgavietės kontrolė, rengiami nuolatiniai reidai.

Jų metu pareigūnai tikrins visus įtarimą sukėlusius asmenis, o įsigiję cigaretes turgavietės teritorijoje bus griežtai baudžiami ir viešinami per žiniasklaidos priemones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius