-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Panevėžyje apšvietimo stulpą nulaužęs vairuotojas spruko palikęs ir visureigį, ir alų

Ketvirtadienį apie 5.20 val. Panevėžyje, Pramonės ir J.Janonio gatvių sankryžoje, vietos nepakako visureigiui „Land Rover“. Automobilis rėžėsi į gatvės apšvietimo stulpą. Transporto priemonės vairuotojas spruko.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Manoma, kad „Land Rover“ sankryžoje ketino sukti į kairę, tačiau nepasirinko saugaus greičio ir rėžėsi į gatvės apšvietimo stulpą. Stiprus smūgis sutrupino stulpo konstrukcijas. Jis pavojingai pasviro virš automobilio, nutrūko elektros laidai.

Pro šalį važiavę žmonės pastebėjo, kad nukritę laidai kibirkščiuoja, todėl iškvietė ugniagesius. Gelbėtojai nukirpo laidus, buvo aptverta įvykio vieta. Auštant dienai ir žmonėms skubant į darbą gretimose gatvėse susidarė eismo spūstys, mat dalis J.Janonio gatvės buvo užtverta.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Policijos pareigūnai konstatavo, kad avarijos vietoje žmonių nebuvo. Automobilyje nei vairuotojo, nei keleivių taip pat nerasta. Užvedimo spynelėje buvo palikti automobilio raktai, salone pilna alaus skardinių, tvyrojo alkoholio kvapas.

Policijos pareigūnai aiškinsis, kas vairavo „Land Rover“, sukėlė eismo įvykį ir kodėl paspruko iš įvykio vietos. Neatmetama versija, kad vairuotojas buvo neblaivus, todėl nusprendė sprukti.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Kaltininkui teks atlyginti ir padarytą žalą. Elektros tinklus prižiūrintys specialistai skaičiuoja, kad nuostoliai gali siekti net kelis tūkstančius litų.

Stulpą nuleisti ant žemės padėjo techninę pagalbą teikiančios įmonės „Automera“ darbuotojas. Apdaužytas „Land Rover“ užkeltas ant platformos ir išvežtas į aikštelę saugojimui.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Įvykį tiria policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius