Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje į priešpriešinio eismo juostą nuslydęs automobilis rėžėsi į vilkiką

Trečiadienio rytą Panevėžio Senamiesčio gatvėje susidūrė trys automobiliai. Labiausiai apgadintas „Audi“. Žmonės rimčiau nesusižalojo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Avarija Senamiesčio gatvėje įvyko tuomet, kai pagrindine gatve važiavęs „Audi“ vairuotojas rėžėsi į jam prieš nosį išvažiavusį „Volvo“. Nuo smūgio „Audi“ išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į vilkiką.

Per avariją rimčiausiai apgadintas automobilis „Audi“. Lengvasis automobilis „Volvo“ apdaužytas kiek mažiau, o vilkikui sprogo priekinė padanga.

VIDEO: Avarija Panevėžyje

Eismo įvykio dalyviai nesutarė dėl aplinkybių ir kaltės, todėl jų ginčą teko spręsti policijos pareigūnams. Šie įvykio vietoje dar negalėjo pasakyti, kuris vairuotojas kaltas dėl avarijos. Tai paaiškės po tyrimo.

Avarijos vietoje medikų pagalbos neprireikė, nors vienam vyrui buvo prakirsta lūpa. Jis tvirtino, kad į medikus kreipsis vos tik bus baigtas forminti įvykis.

Incidento vietoje, kuris įvyko prie geležinkelio pervažos, susidarė eismo spūstys. Vairuotojams teko apsišarvuoti kantrybe arba rinktis maršrutą aplinkinėmis gatvėmis. Dėl avarijos traukinių eismas nebuvo sutrikdytas.

Įvykio aplinkybės tiriamos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius