Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 05 /13:23

​Panevėžyje jaunuolio limuzinas BMW taranavo dvi mašinas, nukentėjo pareigūnė, o trečioji vairuotoja traumų išvengė

Į avariją Panevėžyje trečiadienį pateko trys automobiliai, nukentėjo žmogus – Panevėžio apskrities VPK Nusikaltimų tyrimo biuro Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus vyresnioji tyrėja.
BMW po avarijos
BMW po avarijos / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Birželio 4 d. apie 18.10 val. Panevėžyje, Kosmonautų g., blaivus A.P., gimęs 1993 m., gyv. Panevėžio r. sav., Karsakiškio sen., Paliūniškio kaime, vairuodamas automobilį „BMW 735“, nepasirinko saugaus greičio ir atstumo bei atsitrenkė į priešais važiavusį ir sustojusį automobilį „Audi A4“, kurį vairavo blaivi, ne tarnybos metu panevėžietė R.Š., gimusi 1973 m.

Po smūgio automobilis „Audi“ pajudėjo į priekį ir atsitrenkė į automobilį „Škoda Octavia“, kurį vairavo blaivi A.S., gimusi 1988 m., irgi gyvenanti Panevėžyje. Eismo įvykio metu nukentėjo pareigūnė R.Š., kuriai Panevėžio Respublikinėje ligoninėje nustatytas kaklo raiščių patempimas, paskirtas ambulatorinis gydymas. A.S. nustatyti stuburo juosmens kryžkaulio sumušimai, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./BMW po avarijos
Tomo Markelevičiaus nuotr./BMW po avarijos

Kur tarnauja nukentėjusioji pareigūnė R.Š., ketvirtadienį paviešintame Panevėžio apskrities VPK pranešime apie avariją nenurodoma. Tuo tarpu Policijos departamento atstovai ketvirtadienį papildomai informuoja, kad į avariją patekusi pareigūnė – Panevėžio apskrities VPK Nusikaltimų tyrimo biuro Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus vyresnioji tyrėja. Pažymima, kad ji vairavo neuniformuota ir blaivi.

Įvykio tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius