Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje moteris partrenkė triatlono varžyboms besiruošiančią penkiolikmetę dviratininkę

Antradienį apie 17.30 val. Panevėžyje, Smėlynės gatvėje susidūrė automobilis ir dviratis. Per avariją nukentėjo nepilnametė dviračio vairuotoja.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Eismo dalyviai susidūrė tuomet, kai „Hyundai“ vairuotoja, sukdama į kairę, nepraleido gatve tiesiai važiavusios dviratininkės. Dviratininkė rėžėsi į automobilį ir persivertė per jo variklio gaubtą.

Dviratininkei prireikė medikų pagalbos. Sąmoninga nukentėjusioji buvo nugabenta į ligoninę apžiūrai. Bus nustatyta, kokius sužalojimus patyrė penkiolikmetė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Paaiškėjo, kad dviratininkė važiavo gatve, buvo atsilikusi nuo dviratininkių grupės. Šioje vietoje dažnai galima sutikti besitreniruojančius dviratininkus, kurie gatve pedalus mina lydimi savo trenerių, važiuojančių automobiliais.

Avarijos vietoje pasiliko dviratininkės treneris. Vyras tvirtino, kad dviratininkių grupė ruošėsi triatlono varžyboms. Savaitgalį vyksiančiame renginyje avarijoje nukentėjusiai jo auklėtinei veikiausiai sudalyvauti nebepavyks.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Per avarija buvo apgadintos abi transporto priemonės. Automobiliui išdužo žibintas, apibraižytas buferis, variklio gaubtas. Dviratis aplamdytas kur kas smarkiau – sulūžo rėmas.

Įvykio vietoje dirbę policijos pareigūnai kol kas nedrįso konstatuoti, kuris eismo dalyvis kaltas dėl avarijos. „Huyndai“ vairuotoja kalta dėl to, jog nepraleido tiesiai važiavusios dviratininkės.

Ant penkiolikmetės atsakomybė gali kristi dėl to, kad ji dviračiu važiavo gatve, nors šalia nutiestas pėsčiųjų ir dviračių takas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Įvykį tiria Panevėžio kelių policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius