-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Panevėžyje raudono šviesoforo signalo nepaisęs vairuotojas sužalojo į darbą važiavusią merginą

Antradienį, apie 9 val. Panevėžio medikai ir policijos pareigūnai skubėjo į Klaipėdos ir Savitiškio gatvių sankryžą. Čia susidūrė du automobiliai. Pranešta apie nukentėjusius žmones.

Automobiliai susidūrė tuomet, kai Panevėžio centro kryptimi važiavęs „Renault“ vairuotojas nepastebėjo, kad sankryžą tuoj kirs degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Tuo metu Savitiškio gatve, prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ link važiavo 21-erių metų mergina su „Peugeot“. Vairuotoja vyko į darbą, esantį gretimame prekybos centre.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Laiku nespėjęs sustabdyti savo automobilio „Renault“ vairuotojas rėžėsi į per žalią šviesą važiavusios merginos automobilio šoną. Smūgio būta gana stipraus – „Peugeot“ durelės tiesiog sulindo į saloną, deformavosi keleivio sėdynė. Rimtesnių pasekmių išvengti pavyko, nes šalia vairuotojos niekas nesėdėjo.

Į įvykio vietą atskubėję medikai apžiūrėjo nukentėjusią merginą. Ji skundėsi peties skausmais. Buvo nuspręsta vairuotoją detaliau apžiūrėti ligoninėje. Kol kas jos patirti sužalojimai nežinomi. Nuo rimtesnių sužeidimų ją apsaugojo suveikusios oro pagalvės.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

„Renault“ vairuotojas pripažino savo klaidą ir tikino, kad važiuojant jam sušlubavo sveikata. Vyras pasakojo, kad staiga aptemo akyse ir jis nepastebėjo, koks šviesoforo signalas dega. Vairuotojas buvo blaivus.

Po avarijos nei „Renault“, nei „Peugeot“ važiuoti nebegalėjo, tad į pagalbą buvo pasitelkti du techninės pagalbos automobiliai.

Eismo įvykio aplinkybes aiškinasi Panevėžio kelių policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius