Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje „Rover“ išlaužė turėklus ir ant jų pakibo, o vairuotojas paspruko

Panevėžyje apie 3 val. 30 min. Taikos alėjos ir Respublikos gatvių sankryžoje avariją patyrė „Rover“ vairuotojas. Jis automobiliu rėžėsi į turėklus ir iš įvykio vietos pasišalino.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Pagal ant asfalto likusias stabdymo žymes matyti, kad automobilis „Rover“ važiavo Taikos alėja, o pasiekęs T formos sankryžą nulėkė tiesiai į turėklus. Penkiolikos metrų stabdymo kelias tęsėsi iki pat tos vietos, kur automobilis užšoko ant šaligatvio.

Nedaug trūko, kad automobilis būtų visiškai išlaužęs atitvarus ir nuskriejęs į buvusios spirito gamyklos „Sema“ teritoriją.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Vairuotojui pavyko išvengti smūgio į masyvią šviesoforo konstrukciją, tačiau turėklus išlaužęs „Rover“ ant jų pakibo. Atvykę policijos pareigūnai įvykio vietoje vairuotojo nerado.

Pagal valstybinius numerius „Rover“ registruotas Vilniaus gyventojo vardu, tačiau manoma, kad automobilis gali priklausyti kitam asmeniui.

Apžiūros metu automobilyje buvo rasta ir dar viena valstybinių numerių lentelė su kitokiu raidžių ir skaičių deriniu. Keleivio pusėje ant grindų mėtėsi benzino kvapą skleidžianti žarna, voliojosi alaus skardinė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Policijos pareigūnai aiškinsis, kas vairavo transporto priemonę ir dėl kokių priežasčių pasišalino iš įvykio vietos. Ant sulaužytų turėklų pakibusį „Rover“ nukėlė techninės pagalbos automobilis. Apdaužyta transporto priemonė nuvežta į saugomą aikštelę.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

VIDEO: „Rover” avarija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius