Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje sulaikyti du įtariamieji su vienu didžiausių pastarojo meto narkotikų kiekiu

Trečiadienį Panevėžyje sulaikyti du įtariamieji, disponavę vienu didžiausių pastaraisiais metais narkotinių ir psichotropinių medžiagų kiekiu Panevėžyje. Sunkaus nusikaltimo padarymu įtariami panevėžiečiai suimti.
Narkotikai Panevėžyje
Narkotikai Panevėžyje / Panevėžio policijos nuotr.

Kaip rašoma Panevėžio policijos pranešime, rugsėjo 21 d. Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai Panevėžyje sulaikė du policijai gerai žinomus, anksčiau už vagystes ir plėšimą teistus panevėžiečius – A.P. (gim. 1978 m.) ir D.J. (gim. 1989 m.).

Panevėžio apskrities vyriausiajame komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 1 dalį („Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu“).

Įtariamųjų automobilyje ir gyvenamosiose vietose pareigūnai rado ir paėmė didžiausią pastaraisiais metais rastų ir paimtų narkotinių ir psichotropinių medžiagų kiekį: apie 100 kg, įtariama, hašišo, apie 4 kg, įtariama, heroino ir daugiau nei 800 tablečių, manoma, ekstazio arba amfetamino.

Įtariama, kad narkotinės medžiagos skirtos platinti tarp jaunimo (1 g heroino galutiniam vartotojui Lietuvoje kainuoja iki 200 Lt, 1 g hašišo – iki 40 Lt, 1 tabletė – nuo 12 iki 15 Lt.).

Panevėžio miesto apylinkės teismas vienam įtariamųjų skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėn., kitam – 14 parų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius