-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Panevėžyje susidūrė tarnybinis policijos ekspertų „Ford“ ir merginos „Alfa Romeo“

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį vienoje pagrindinių Panevėžio sankryžų susidūrė policijos automobilis ir „Alfa Romeo“ automobiliu važiavusios merginos. Per avariją sužalojimų niekas nepatyrė.

Transporto priemonės susidūrė J.Basanavičiaus ir Vilniaus gatvių sankryžoje. Šalutine gatve važiavęs policijos tarnybinis „Ford Transit“ nepraleido merginos vairuojamo „Alfa Romeo“.

Tarnybiniu „Ford Transit“ važiavo trys policijos kriminalistinių tyrimų biuro ekspertai. Pareigūnai važiavo į nusikaltimo vietą Panevėžio rajone. Policijos automobilis sankryžą kirto be įjungtų specialiųjų šviesos ir garso signalų.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Per avariją nesusižalojo nei pareigūnai, nei trys „Alfa Romeo“ automobiliu važiavusios merginos. Avarijos dalyviai ėmėsi įvykio deklaracijų pildymo.

Prie „Ford Transit“ vairo sėdėjęs pareigūnas teigė, jog tai pirmoji avarija, įvykusi dėl jo kaltės, per dvidešimties metų vairavimo patirtį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Apdaužytas policijos automobilis į kelkraštį pasitraukė sava eiga. Tuo metu „Alfa Romeo“ apgadintas gerokai smarkiau. Transporto priemonę teko išgabenti techninės pagalbos automobiliu.

Avarijos vietoje pasirodė ir ugniagesiai gelbėtojai, kurie nuvalė ant asfalto išsiliejusius skysčius ir nušlavė „Alfa Romeo“ duženas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius