Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje susidūrė trys automobiliai, sužalota nepilnametė pėsčioji

Kovo 18-ą dieną Panevėžyje, Katedros ir Danutės gatvių sankryžoje susidūrė trys automobiliai. Vienas jų kliudė į važiuojamąją dalį išėjusią jauną merginą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / „Drag Panevėžys” nuotr.

Avarija įvyko tuomet, kai „Citroen C4“ vairuotojas A.K., gimęs 1938-aisiais metais, įvažiavęs į sankryžą šalutiniu keliu, sukdamas į kairę pusę pastebėjo į važiuojamąją kelio dalį išėjusią pėsčiąją.

Dėl šios priežasties vairuotojas sustojo sankryžoje, sudarydamas kliūtį iš dešinės pusės pagrindiniu keliu važiuojančiam automobiliui „Peugeot 308“, kurį vairavo G.D., gimęs 1994-aisiais metais. Automobiliai netrukus susidūrė.

„Drag Panevėžys” nuotr./Įvykio vietoje
„Drag Panevėžys” nuotr./Įvykio vietoje

Po susidūrimo, nuo smūgio automobilis „Citroen C4“ pasisuko į kairę pusę ir susidūrė su priešpriešais važiavusiu automobiliu „Kia Sportage“, kurį vairavo L.R., ir prispaudė pėsčiąją, ėjusią per važiuojamąją kelio dalį.

Eismo įvykio metu nukentėjo 16-metė pėsčioji, kuriai ligoninėje nustatyti kairės blauzdos sumušimas, kairiojo kelio nubrozdinimas. Merginai paskirtas ambulatorinis gydymas. Visi eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs. Apgadinti trys automobiliai.

„Drag Panevėžys” nuotr./Įvykio vietoje
„Drag Panevėžys” nuotr./Įvykio vietoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius