Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 05 /23:36

Panevėžyje ugnis nusinešė neįgalios moters gyvybę

Ketvirtadienį apie 22.30 val. Panevėžyje, Naujamiesčio gatvėje užsidegė 63-iuoju numeriu pažymėtas gyvenamasis namas. Liepsnose žuvo sunkiai vaikštanti senyvo amžiaus moteris.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Gaisrą pirmieji pastebėjo netoliese buvę vaikinai, kurie nedelsiant apie ugnį pranešė bendruoju pagalbos telefonu 112. Netrukus į įvykio vietą atskubėjo ugniagesiai, tačiau namą jau buvo apėmusi ugnis.

Ugnį išvydę kaimynai gelbėtojus informavo, kad name turi būti neįgali moteris. Greta gyvenančių panevėžiečių teigimu, moteris sunkiai vaikščiodavo, būdavo slaugoma. Gaisro metu trims savininkams priklausančiame name neįgalioji buvo viena.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Gaisro vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Gaisro vietoje

Žmonių paiešką name atlikę ugniagesiai informavo, kad rado kūną. Manoma, kad gaisre žuvo ta pati neįgali moteris, gyvenusi antrame aukšte. Ugniagesių teigimu, kambario, kuriame rastas kūnas, durys buvo užrakintos.

Į gaisro vietą atvyko ir kitos namo dalies savininkai. Žmonės tvirtino, kad net nespėjo apdrausti savo turto, buvo pradėję remonto darbus.

VIDEO: Gaisras Panevėžyje
VIDEO: 15min.lt skaitytojos Karolinos filmuota medžiaga

Neatmetama galimybė, kad gaisras galėjo kilti dėl netvarkingos krosnies ar kamino. Kaimynai teigė, kad moteris dieną krosnį užkūrusi buvo.

Tikslios įvykio priežastys bus nustatytos atlikus tyrimą.

15min.lt redakcija dėkoja skaitytojai Karolinai už atsiųstą vaizdo įrašą. Jūs taip pat buvote įvykio vietoje? Siųskite užfiksuotą medžiagą elektroniniu paštu 15min@15min.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius