Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje vagys apsirūpino vestuvinėmis suknelėmis ir jaunikių kostiumais

UAB „Erluka“ vadovė, birželio 25-ą dieną atvykusi į vestuvinių suknelių prekybos saloną Panevėžyje, Vilniaus gatvėje, pasigedo 19 suknelių ir 4 vyriškų kostiumų. Paaiškėjo, kad šventiniai rūbai iš salono buvo nugvelbti naktį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Daugiau nei 20 tūkstančių litų nuostolį padarę vagys nepaliko jokių įsilaužimo žymių, tad parduotuvės vadovė mano, kad ilgapirščiai turėjo galinių durų raktus ir žinojo, kaip nepatekti į sigalizacijos daviklių akiratį.

Parduotuvės vadovė ketino veiklą stabdyti, tad pastaruoju metu iš salono buvo gabenami baldai, į krūvas dėliojamos ir išvežimui ruošiamos suknelės. Būtent visą krūva ant grindų sudėtų suknelių ir buvo nugvelbta, nors už poros metrų nuo jų buvo pakabinti kur kas brangesni vestuviai rūbai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Ilgapirščiai taip pat nukabino ir išsinešė keturis jaunikių švarkus. Vagys salone dar spėjo nuimti rūbų pakabas ir čia pat jas paliko.

„Atsirakinau salono duris ir pastebėjau, kad labai daug sunknelių trūksta. Paskambinau buhalterei ir pasidomėjau, ar ji kartais neišvežė suknelių. Sulaukiau neigiamo atsakymo. Tuomet atsivežėme sąskaitas ir pamatėme, kad trūksta 19 suknelių. Įtarimą sukėlė tai, kad pirmadienį į saloną iš Vilniaus buvo atvykusi moteris, kuri apžiūrėjo daug suknelių, bet nieko nepirko“, – pasakojo salono vadovė Rita Dambrauskienė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Parduotuvės vadovė Rita Dambrauskienė
Tomo Markelevičiaus nuotr./Parduotuvės vadovė Rita Dambrauskienė

Parduotuvės vadovė sako, kad suknelės veikiausiai bus realizuotos ne Panevėžyje, mat Aukštaitijos sostinėje šiuo verslu užsiimantys pardavėjai vieni kitus pažysta ir bendrauja.

Rita Dambrauskeinė perspėja, kad kitų Lietuvos miestų nuotakos, išsirinkusios „torto“ formos sunknelę, gali įsigyti vogtą prekę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius