Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje sulaikyti vyrą mirtinai užtalžę jaunuoliai, du iš jų – nepilnamečiai

Po sekmadienį panevėžiečius sukrėtusios kraupios žmogžudystės, kai buvo mirtinai užtalžytas 26 metų vyras, o aštuoniolikmetis – sunkiai sužalotas, policija pirmadienį praneša sulaikiusi visus įtariamuosius.
Kauno policijai perduoti nauji automobiliai
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip 15min informuoja Panevėžio apskrities policija, pirmadienį popiet sulaikyti nužudymu Panevėžyje įtariami jaunuoliai.

Pirminiais duomenimis, sulaikyti visi įvykyje dalyvavę asmenys – du septyniolikmečiai ir dvidešimtmetis. Visi jie yra Panevėžio gyventojai.

Vienas iš nepilnamečių ir dvidešimtmetis buvo žinomi teisėsaugai jau anksčiau – jie teisti už vagystes ir viešosios tvarkos pažeidimus. Trečiasis įtariamasis iki šiol policijai nebuvo žinomas.

Policija pažymi, kad nė vienas iš sulaikomų įtariamųjų nesipriešino, nesislėpė, o pirmadienį popiet juos apklausia pareigūnai.

15min primena, kad konfliktas tarp pažįstamų panevėžiečių Miško gatvėje kilo sekmadienio naktį. Įvykio metu buvo mirtinai sumuštas 26 metų vyras, aštuoniolikmetis atsidūrė ligoninėje, o metais vyresnis vaikinas išvengė sužalojimų.

„Vieta, kurioje įvykdytas nusikaltimas, yra Panevėžio gale, mikrorajono pabaigoje, miškelyje, ten nėra gyvenamųjų namų, tik paskutinė autobuso stotelė. Tai retai žmonių lankoma vieta. Ten nėra jokių kamerų. Aiškinamės, ką ten veikė trys užpulti jaunuoliai. Policijos akiratyje jie iki šiol nebuvo, išskyrus auką – šis jaunuolis buvo žinomas dėl smulkaus viešosios tvarkos pažeidimo, o apie kitus du neturime jokių duomenų, kad jie būtų pasižymėję nusikalstamom veikom“, – anksčiau BNS teigė Panevėžio apskrities policijos atstovė Rasa Černiauskaitė.

Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate vyksta ikiteisminis žmogžudystės tyrimas. Tragiško nusikaltimo aplinkybės – tikslinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius