Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pareigūnai sužlugdė šilutiškių šeimos kanapių auginimo verslą

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė motiną ir sūnų, kurie, kaip įtariama, augino kanapes.
Kanapės
Kanapės
Temos: 2 Kanapės Narkotikai

Antradienį apie 0.25 val. gavę pranešimą, kad Šilutės rajone, Pašyšių kaime, sodybos šiltnamyje, galimai auginamos kanapės, pareigūnai nedelsdami nuvyko į įvykio vietą. Informacija pasitvirtino – šiltnamyje, kuris buvo šildomas elektriniu ir dujiniu šildytuvais, išties buvo auginamos, kaip įtariama, kanapės. Viso pareigūnai rado 53 augalus, panašius į kanapes.

Policija išsiaiškino, kad šia neteisėta veika galimai užsiima motina ir sūnus. Nors įtariamieji neigė, kad būtent jie augina augalus ir sakė, kad nežino, kam priklauso šis šiltnamis, pareigūnų turimi duomenys leidžia manyti kitaip. Žemė, ant kurios pastatytas šiltnamis priklauso minėtai moteriai, o ir šildytuvai prijungti prie įtariamajai priklausančio gyvenamojo namo. Be to turimais duomenimis, 27-erių metų vyras į 48-erių metų mamos sodybą prižiūrėti kanapių atvykdavo kas savaitę.

Šiuo metu pareigūnai vykdo įvairius ikiteisminio tyrimo veiksmus, aiškinasi įvykio aplinkybes.

Primename, kad už neteisėtą didelį kanapių kiekio auginimą gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 5 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius