-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pareigūnų persekiojamas vagišius sustojo tik atsitrenkęs į vilkiką

Kai vasario 6-osios vidurdienį policijos patruliai, reaguodami į AB „Lietuvos geležinkeliai“ darbuotojų pranešimą apie pasikėsinimą nuo jų teritorijoje esančio krano vogti metalines tvirtinimo detales, atskubėjo į Dubijos gatvę, pamatė iš įvykio vietos sprunkantį automobilį „Audi 100“, o į kitą pusę – padus pasipusčiusią moterį.
Temos: 2 Vilkikas Vagystė

Pastaroji netoli tenubėgo. 44 metų sulaikytosios R. G. kišenėje pareigūnai aptiko žirkles metalui karpyti. Moteris už vagystes jau kartą teista. O šiuo metu jos pavardė figūruoja ikiteisminiame tyrime dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Sausio 12 d. Tardymo izoliatoriuje esančiam pažįstamam dvidešimtmečiui ji bandė perduoti striukę, kurios pamušale rasti keturi paketėliai su augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga, teigiama išplatintame pranešime.

Automobiliu sprunkantį vyrą patruliams teko pasigainioti miesto gatvėmis. Sustoti jis nė neketino. Vilniaus-Strazdelio gatvių sankryžoje vyrą sustabdė vilkikas „Peugeot Boxer“, į kurį lengvasis automobilis atsitrenkė, neatsargiai įvažiavęs iš šalutinės gatvės į pagrindinę. Automobilį vairavo pareigūnams gerai pažįstamas 42 metų J. N. Vyras už vagystes teistas jau šešis kartus. Jo „specializacija“ – metalo vagystės. Paskutinįkart už tai jis buvo teistas prieš pora metų. Tada jis iš vienos įmonės teritorijos buvo pavogęs 30 metalinių cinkuotų stulpų, iš kitos – 53 sekcijas ketaus radiatorių, dar iš vienos – elektros variklį ir elektros kabelį. Be to, jis vienąkart teistas ir keletą kartų baustas administracinėmis baudomis už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis. Šį kartą pareigūnams jis pasirodė irgi įtartinas, todėl buvo nuvežtas pas medikus tyrimams dėl apsvaigimo kvaišalais paimti. Bėglio automobilio salone ant sėdynės buvusiame krepšyje pareigūnai rado du automobilio grotuvus. Įtariama, kad jie gali būti vogti. Kriminalistai intensyviai dirba, siekdami nustatyti jų savininkus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius