-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pasieniečiai degalinėje uždėjo antrankius jiems gerai žinomam tauragiškiui

Degalinėje Raseinių rajone Pagėgių rinktinės operatyvininkai sulaikė dėl mašinų vagysčių ieškotą tauragiškį. Jis dėl kontrabandos buvo nuteistas ketveriems metams, bet šį nuosprendį apskundė.
Antrankiai
Antrankiai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Pirmadienio vakarą Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės Operatyvinės veiklos skyriaus pareigūnai Raseinių rajono Kalnujų kaime esančioje degalinėje sulaikė į ją automobiliu „Audi A6“ atvažiavusį 33-ejų tauragiškį. Vos jis įsipylė degalų, atskubėję pasieniečiai nuo jų besislapstančiam vyrui uždėjo antrankius.

Tauragiškio Pagėgių rinktinės operatyvininkai ieškojo nuo šių metų kovo pabaigos dėl, įtariama, automobilių vagysčių organizavimo.

Be to, Klaipėdos apygardos teismo nuosprendžiu jis buvo pripažintas kaltu dėl kontrabandos ir nuteistas ketverių metų laivės atėmimo bausme. Nuosprendis kol kas neįsiteisėjęs, nes jį kaltinamasis apskundė.

Šiam tauragiškiui nekart taikytos prevencinės priemonės. Pareigūnai daug kartų jį buvo įspėję dėl vykdomų įvairių neteisėtų veikų.

Šįkart degalinėje sulaikytą vyrą VSAT Pagėgių rinktinės pareigūnai uždarė į areštinę. Jo vairuotas „Audi A6“ saugomas Pagėgių rinktinėje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius