Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečių visaginiečių automobilyje ir namuose rado kvaišalų

Ignalinos rinktinės Specialiosios paskirties būrio pasieniečiai Zarasuose ir Visagine sulaikė narkotikų.
Narkotikai
Narkotikai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Penktadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai Zarasuose patikrinti sustabdė automobilį „Audi A6“. Jį vairavusio 25 metų Visagino gyventojo ir ten pat gyvenančio metais vyresnio vyro dokumentai buvo tvarkingi. Tačiau specialiojo būrio pareigūnai turėjo informacijos, kad automobiliu gali būti gabenami draudžiami daiktai, teigiama VSAT pranešime spaudai.

Išsamaus tikrinimo metu už galinės sėdynės atlošo pasieniečiai aptiko tris maišelius su augalinės kilmės mase. Iš viso rasta apie 300 gramų šios medžiagos. Manoma, kad tai – smulkintos kanapės.

Tą pačią dieną VSAT pareigūnai surengė sankcionuotas kratas abiejų visaginiečių gyvenamosiose vietose.

26 metų visaginiečio, automobilio keleivio, namuose pareigūnai aptiko dar 100 gramų tokios pačios augalinės kilmės smulkintos masės ir paketą, kuriame buvo apie 10 gramų baltos spalvos miltelių. Pirminiais duomenimis, tai gali būti amfetaminas.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti VSAT Ignalinos rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Abu visaginiečiai dviem paroms buvo uždaryti į areštinę. Sekmadienį Ignalinos rajono apylinkės teismas leido 10 parų suimti bute kvaišalus laikiusį visaginietį. Antrasis vyras po apklausos paleistas.

Vyksta tolesnis tyrimas.

Pernai pasieniečiai iš viso sulaikė 39 kg įvairių narkotinių medžiagų. Daugiausiai jų buvo sulaikyta pasienyje su Latvija – 18 kg.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius