Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasienietis išbaidė ant pečių cigaretes nešusius kontrabandininkus

Laisvą dieną turėjęs ir ne tarnyboje buvęs pasienietis užklupo du kontrabandinių rūkalų nešikus. Šie, išvydę neuniformuotą pareigūną, metė savo krovinį ir pabėgo.
Kontrabanda
Kontrabanda / VSAT nuotr.

Toks įvykis nutiko antradienį vakare ties Lazdijų rajono Kapčiamiesčio seniūnijos Pertako kaimu esančiame miške. Laisvu nuo tarnybos metu Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kapčiamiesčio užkardos pasienietis čia pastebėjo du asmenis su nešuliais.

Vos už kilometro nuo Lietuvos ir Baltarusijos sienos VSAT pareigūno užklupti nešikai irgi pastebėjo neuniformuotą pasienietį. Išsigandę jie metė savo krovinį ir puolė bėgti. Nešikams pavyko pasislėpti miško tankmėje.

VSAT pareigūnas iškvietė kolegas iš Kapčiamiesčio užkardos. Šioje vietoje pasieniečiai aptiko dvi dideles cigarečių dėžių pakuotes. Dėžės buvo apvyniotos polietilenu ir lipnia juosta, o prie tokių ryšulių pritvirtintos savadarbės petnešos.

Taip du kontrabandos gabentojai iš viso ant pečių mišku tempė 5 tūkst. pakelių cigarečių „Queen“ ir „Minsk“ su baltarusiškomis banderolėmis.

VSAT Lazdijų rinktinėje dėl kontrabandos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius