Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 20 /11:30

Pasivažinėjimas mašinos traukiamomis rogėmis Pravieniškių gyventojui baigėsi areštinėje

Trečiadienio vakarą Kauno policijos pareigūnams Domeikavoje teko malšinti konfliktą šeimoje – sulaikytas prieš vienuolikmetį brolį smurtavęs vyras toliau liejosi ant policininkų. Nuo smūgių krušos ketvirtadienio vakarą kentėjo ir Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai, sulaikę juos užsipuolusį rogutėmis besivažinėjusį jaunuolį.
Romualdas Lipskis kaltinamas šnipinėjęs Baltarusijai.
Sulaikytasis/ Asociatyvi nuotr. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip informuoja Kalėjimų departamentas, sausio 19 d. apie 23 val. 30 min. Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai, patruliuodami Pravieniškių miestelyje, Pravieniškių g., pastebėjo įtartinai važiuojantį, pavojingai manevruojantį automobilį, už kurio galinio bamperio dalies buvo pririštos rogės, o jose sėdėjo žmogus.

Patruliams sustabdžius įtartiną automobilį ir su vairuotoju besiaiškinant įvykio aplinkybes, staiga prie jų pribėgo rogėse sėdėjęs 21-erių metų miestelio gyventojas J.K. ir pradėjo įžeidinėti pareigūnus, ragino vairuotoją su šiais nebendrauti.

Patruliams sustabdžius įtartiną automobilį ir su vairuotoju besiaiškinant įvykio aplinkybes, staiga prie jų pribėgo rogėse sėdėjęs 21-erių metų miestelio gyventojas J.K. ir pradėjo įžeidinėti pareigūnus, ragino vairuotoją su šiais nebendrauti.

Patruliams sudrausminus J.K. ir paprašius nešaukti bei elgtis tinkamai, šis į pastabas nereagavo. Pažeidėjas elgėsi ypatingai agresyviai – svaidėsi žeminančiais ir įžeidžiančiais žodžiais bei bandė panaudoti fizinę jėgą.

Besipriešinantis pareigūnams ir jų tarnybinę uniformą apgadinęs J.K. buvo surakintas antrankiais.

Apie incidentą Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai nedelsdami informavo policiją. Dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sustabdytas vairuotojas pripažino kaltę ir elgėsi ramiai. Nukentėjusieji pareigūnai medikų pagalbos atsisakė.

Smurto protrūkis prieš teisėsaugos atstovus užfiksuotas ir kitame Kauno rajono kaime - Domeikavoje.

Sausio 18 d. 20 val. 15 min. Kauno apskrities VPK gautas pranešimas, kad Kauno r., Domeikavos k., namuose, kilo konfliktas tarp brolių, iš kurių vienas yra 11 metų amžiaus, – informuoja Policijos departamentas.

Sodinant sulaikytą asmenį (vyresnįjį brolį) į tarnybinį automobilį, pastarasis pasipriešino Kauno apskrities VPK Kauno miesto Dainavos PK pareigūnui.

Dėl savo smurtinių veiksmų 28-erių metų įtariamasis atsidūrė areštinėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Pareigūnas dėl kojos sumušimo, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius