Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbus Neringos Venckienės paiešką, prabilta apie kitas šalis, kuriose galėtų slėptis Seimo narė

Seimo narė Neringa Venckienė ketvirtadienį buvo oficialiai įrašyta į ieškomų asmenų sąrašą. Policijai pavesta nustatyti jos gyvenamąją vietą. Iškart po to vėl prabilta apie galimas šalis, kuriose slapstosi bėglė.
Savaitės prievarta – liečiamoji
Savaitės prievarta – liečiamoji / Savaitraščio „15min“ iliustr.

Vos pradingus N.Venckienei, kalbėta, kad ji slepiasi Australijoje arba Naujojoje Zelandijoje. Vėliau TV3 laidoje „Savaitės komentarai“ N.Venckienės partietis Valdas Vasiliauskas svarstė, kad bėglė gali slapstytis Didžiojoje Britanijoje, Suomijoje arba JAV (žiūr. susijusias naujienas).

Apie Australiją ir Didžiąją Britaniją prieš kelerius metus kalbėjo ir pati N.Venckienė.

Ji teigė, kad pedofilijos istorijai pasibaigus Lietuvoje negyvens, emigruos kartu su sūnumi, vyru, tėvais, teta Audrone Skučiene ir jos sūnaus Tado Skučo šeima, rašo „Lietuvos rytas“.

2010 metų vasarą N.Venckienė žurnalistams gyrėsi, kad esą jau ieško būsto užsienyje. Vieniems ji teigė nusižiūrėjusi namą Australijoje, kitiems kalbėjo apie Didžiąją Britaniją.

Balandžio 30 dieną paskelbta, kad N.Venckienė su savo sūnumi prieglobstį rado JAV, Čikagoje.

Esą balandžio 8 dieną ji su vaiku buvo pastebėta Berlyne, o iš ten išskrido į Ameriką, kurioje turi nemažai šalininkų.

JAV N.Venckienės niekas nerado

Čikagos lietuviai iškart paskelbė N. Venckienės „paiešką”, tačiau praėjo daugiau kaip savaitė, o pabėgusios Seimo narės nė vienas jų šiame mieste nepastebėjo.

Pažįstantys Venckų šeimą ir jos sukurptą pedofilijos istoriją žinantys žmonės neabejoja, kad gandus apie įtariamosios išvykimą į tolimas šalis reikia vertinti labai atsargiai.

Manipuliacijomis pagarsėjusi šeima 2009 metų spalio 5 dieną dingus dviejų žmonių nužudymu įtariamam Drąsiui Kedžiui taip pat skleidė įvairiausius gandus.

Kalbėta, kad vyras išvyko į Rusiją, Didžiąją Britaniją, Ispaniją, tačiau praėjus beveik septyniems mėnesiams buvo rastas negyvas Kauno rajone, Šlienavoje, kurioje gyvena jo dėdė Teisutis Markauskas su dukterimi Rūta.

Prokurorai neabejoja, kad visą tą laiką D.Kedį slėpė ir juo rūpinosi artimiausi žmonės.

Manoma, kad D. Kedys išties trumpai viešėjo Ispanijoje pas savo pusbrolį Žilviną Sikorskį, tačiau vėliau grįžo į Lietuvą.

Kad D. Kedys gyrėsi buvęs Ispanijoje, teigia ir jo draugas Mindaugas Žalimas. Vyras sako su ieškotu žmogžudžiu bendravęs per „Skype” programą.

Slepiasi pas pusbrolį Alikantėje?

Klaipėdoje likę Ž. Sikorskio artimieji ir kaimynai taip pat įsitikinę, kad prieglobstį N. Venckienė rado pas pusbrolį Alikantėje, o skleidžiami gandai apie JAV ir Australiją yra tik bandymas nukreipti teisėsaugininkus klaidingų paieškų keliu.

Taip pat svarstoma, kad N. Venckienė su sūnumi gali būti apsistojusi Briuselyje pas savo pažįstamą Jacqueline de Croy.

Ši nieko bendra su Belgijos monarchais neturinti moteris prisistato Belgijos princese. Po D. Kedžio mirties ji labai

Kaip Belgijos princesė pristatyta fondo, kovojančio su pedofilija, įkūrėja Jacqueline de Croy
Kaip Belgijos princesė pristatyta fondo, kovojančio su pedofilija, įkūrėja Jacqueline de Croy

domėjosi tariamos pedofilijos istorija, 2011 metų sausio 22 dieną dalyvavo judėjimo „Drąsiaus kelias” surengtoje konferencijoje apie pedofiliją, prieš tai A. Skučienės vadovaujama „drąsiųjų” delegacija lankėsi jos namuose.

J. de Croy yra visuomeninės organizacijos „Droit Fondamental” viceprezidentė ir vadina save kovotoja su vaikų išnaudojimu, nors jos draugas organizacijos prezidentas pats nuteistas už pedofiliją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius