Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paskutinė instancija“ užfiksavo slaptą teisėsaugos šulų susitikimą

Prabangiame viešbutyje su puikia pirtimi, baseinu, banketų sale pavakare renkasi išskirtinė publika. Kai per pusnis į vidų įliuoksi Vidaus reikalų ministras su pavaduotoju ir Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos vadovas, LNK „Paskutinė instancija“ pakyla iš pasalos.
Rūta Grinevičiūtė – Janutienė
Rūta Grinevičiūtė – Janutienė / LNK nuotr.

Žurnalistų brazdėjimas apie ką tik užsivėrusias duris sukelia sąmyšį. Neprisistačiusi ponia tempia už alkūnės nelauktus svečius aiškindama, kad čia žmonės susirinko operatyviai aptarti situacijos, todėl žurnalistai nepageidaujami. Tada trakšteli užraktas. Jau įdomu, nes ministro Raimundo Palaičio iš Liberalų ir centro sąjungos, dar pravardžiuojamos „Abonento partija“, darbotvarkėje šis renginys nenumatytas.

Ką veikia už uždarų durų A.Zuoko parinktas ministras ir Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos vadovybė? Ar aptaria, kaip netiriamos Generalinės prokuratūros rezonansinėmis vadinamos Operos teatro remonto už keliasdešimt mokesčių mokėtojų milijonų, „Vilniaus – Europos kultūros sostinės“ ir kitos bylos, kurių epicentre – liberalcentristai.

„Į visus klausimus atsakys kolegė“, – kai galop prispausti reikalo ponai atrakins duris, šitą frazę FNTT vadas generolas Romualdas Boreika pakartos tris kartus. Net tada, kai jo paklausime apie privačią draugystę su vienu iš FNTT tiriamųjų.

„Paskutinė instancija“ nepasitrauks nuo slapto FNTT susitikimo su teisėsaugos vadovybe vietos net tada, kai jo dalyviai persikraustys į intymiąją viešbučio zoną. Smagaus žiūrėjimo antradienio vakarą per LNK 19.40 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius